Regionalne > Odense
Wlamanie do samochodu (Rugårdsvej)
juustaa:
Jak weszli? Na poczatku myslalam, ze udalo im sie jakos otworzyc drzwi wsadzajac cos do dziurki od klucza, ale najprawdopodobniej cos wsadzili miedzy szybe i ta gume.
Ja tez sie czulam pewnie, bo samochod byl tez w PL i tam mi sie nikt nie wlamal do auta, a tu prosze - w DK w centrum niemalego miasta. A co do Vollsmose, to nieprawda, ze gorzej niz w Polsce, mieszkam na tym osiedlu i radio razem z mp3 nigdy nie bylo wyjmowane i nikt mi nic nie ukradl z bryczki, ani nawet nic nie zrobil z autem.
A nad tym urzadzeniem sie zastanowie, jednak narazie tez kasetowca mam, to chociaz Energy mozna posluchac ;)
Krakers:
juustaa napisz jeszcze, ze mieszkasz na Bogeparken i tam jest spokojnie ;)
Mnie sie wlasnie wlamali na Vollsmose, ale jak juz pisalem - moj blad, bo radio bylo wartosciowe i nie wyjmowalem a okolica byla uczeszczana przez 14-19 letnich g.......y :-X (no dobrze, niech bedzie mlodych chlopakow, ktorzy nie wiedza co ze soba zrobic).
vera:
--- Cytat: Baumi w 06 Gru 2010, 23:40:02 ---Tą samą funkcje znajdziesz także w nowszych telefonach :)
--- Koniec cytatu ---
Za 30pln? ;D ;D ;D
[Posted on: 07 Gru 2010, 21:21:45]
JVC to chyba popolarna marka. Znajomemu dwa razy ukradli takie radio. Kiedys pisalem o tym ze bylo to w sumie w czasie swiat a sprawca okazal sie bezrobotny dunczyk.
Bluszcz:
A ja powiem, że nam się też włamali do auta otwierając je specjalnym nadajnikiem - używa się do tego specjalnie przerobionej radiostacji. Niedawno pokazywali to na tvnturbo. Ukradli gps oraz okulary przeciwsłoneczne. Było to niecałe 2 lata temu. Nie ma śladu włamania a kradzież bardzo prosta, bo bez żadnego hałasu. Policja duńska oczywiscie w to nie wierzyła z początku, że tak można się włamać.
Po prostu trzeba uważać i zabierać z auta co wartościowsze rzeczy jak np. gps, radio (jeśli się da), pieniądze itp.itd.
juustaa:
Akurat teraz Bogeparken jest nadzwyczaj spokojne. Jednak na pewno dzieje sie tu wiele, ale jak napisalam wyzej nikt nigdy mi nic na Vollsmose nie zrobil, nie pobil, nie okradl, nie wlamal sie do samochodu (i mam nadzieje tak zostanie), wiec narzekac jak narazie nie moge na ta dzielnice.
Prawda, JVC popularna marka, ale zeby kurde czlowiek nie mogl spokojnie, bez obaw miec takiego radio to juz przesada ;)
Nawigacja
Idź do wersji pełnej