Ogólne > Hydepark
Ubezpieczenie samochodu - gdzie najlepiej i najtaniej
parabola2:
Witam,
Na stronie Daf forsikring jest napisane ze onie wspolpracuja z etu i jest adres e-forsikring.czy to sa osobne firmy?
pozdr
emilyrose:
na moich dokumentach z Daf jest tez napisane ETU, z tego co wiem to ETU ma specjalna cene dla Daf, troche to smieszne ale ETU jest drozsze od Dafa,chyba dlatego ze Daf to duza organizacja i sporo samochodow sprzedaja.
Baumi:
Dodatkowo ETU nie sprzedaje pojedynczych ubezpieczen na samochod. Mi powiedzieli, ze jak chce to moge kupic jedynie ansvar + kasko + ubezpieczneie mieszkania. Caly pakiet albo nic, podobno nie bawia sie w pojedyncze ubezpieczenia ;)
witiaw:
Ponawiam pytanie o Førerforsikring dostepne w tryg
Førerforsikring
Po dunsku opis :
Førerforsikring
Denne forsikring, kan dække bilens fører, hvis føreren i tilfælde af et kørselsuheld ikke får erstatning fra en ansvarlig skadevolder, en modparts ansvarsforsikring, en arbejdsskadeforsikring eller en anden, tilsvarende ordning.
Du kan få erstatning for varigt mén, erhvervsevnetab og tab af forsørger.
Tylko nie piszcie zebym zadzwonil i zapytal :)
leo1:
W moim przypadku to Daf forsikring nie jest taka wcale rewelacyjna ubezpieczalnia z rewelacyjnymi stawkami ja w IF za moje auto place za rok 10.770 bez znizek za pelne ubezpieczenie z selvriskiem 3000 tys.i limitem km.50.000 tys.rocznie a w Daf wyszlo prawie 15.000 tys.pomijam fakt ze predzej dodzwonilbym sie do papieza niz do nich a ich strona tez pozostawia wiele do zyczenia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej