toc w ostatnim zdaniu jest napisane ze traci dana osoba prawko jesli zlapia ja na autostradzie jadac powyzej 200 km na godzine
[Posted on: 05 Lut 2011, 12:37:27]
vera ja tez chleb jem ale nie zawsze

np. ten problem jest w nowszych modelach BMW ze zamieniki nie pasuja ale to nie zaden problem, po co zmiejszac obwod z mysla zeby zaoszczedzic na kosztach opon
im wieksze/ szersze opony tym lepsze i auto jepiej trzyma sie nawiezchni a zwlaszcza przy duzej szybkosci
kazde auto jest drogie a wszczegolnosci w Dani ale to nie jednoznaczne z tym zeby stalo na parkingu no i wskazane posmigac nim, toc to tylko auto i do tego jest przystosowane

co za pajac wprowadzil ogramiczenia na autostradach

trzech moich kolegow zlapali jak jechali ponad 80 km. w miescie wiec teraz musza zaliczyc ponownie egzamin juz jeden zdal, jeszcze inny chaszu napalil sie i nie zauwazyl ze zjazd konczy sie i przelecial na druga strone autostrady

nie mial pasow zapietych wiec polecial sobie w sina dal, w szpitalu zeszyli mu sciegno u prawej stopy bo obcial sobie, prawka nie ma ale nadal jezdzi, treaz juz nie maja szans na zabranie mu niczego

troche swioruje ale odpowiednio i pozytywnie jest zakrecony jak wiekszosc

ja zawsze zwalniam jak przejezdzam przy zjazdach, niedawno policja za mna zjechala z mostu na sygnale jednak mogli tylko pomarzyc

przepisowo toc jechalem

patrzyli sie na mnie jak na ufoludka
cale nasze zycie jest zabawa wiec wskazane z nimi bawic sie w kotka i myszke a ze czasami uda im sie nas zlapac to tylko nasze zycie i ujemne jego strony

ale nie powod do wyrzeczenia sie swoich wartosci
[Posted on: 05 Lut 2011, 13:02:36]
acha niedawno szweda zlapali jak mnie pamiec nie mysli w Belgi, jechal 256 km. na godzine u nich po autostradzie a to snoby jak szwedzi itd. wiec zabrali mu jego mercedesa za 1,5 miliona koron szwedzkich no i prawko tez, jak nie nie zaplaci to pozegna sie z autem

w takich autach nie czuje sie tej szybkosci

ja tez bym tak chcial, najwiecej jechalem 230 km. na godzine i to nie zadna rewelacja ale miejca brakowalo na autostradzie w Niemczech wiec musialem uwazac