Regionalne > Århus, Aalborg ...

Nowe połączenie lotnicze Gdańsk – Aarhus

<< < (2/3) > >>

KIKI:
Witam.
Planuje pozdoz z Arhus do Gdańska 29 wrzesnia... Jakie linie lotnicze lataja w tym regionie znalazłam na necie linie eurolot czy ktos latał ta linia i moze ja polecic? a moze znacie jakies inne linie? zaznacze ze bilet w tej linii kosztyje 249 pln
Pozdrawiam KIKI

Emill:

--- Cytat: KIKI w 05 Wrz 2012, 18:28:41 ---Witam.
Planuje pozdoz z Arhus do Gdańska 29 wrzesnia... Jakie linie lotnicze lataja w tym regionie znalazłam na necie linie eurolot czy ktos latał ta linia i moze ja polecic? a moze znacie jakies inne linie? zaznacze ze bilet w tej linii kosztyje 249 pln
Pozdrawiam KIKI

--- Koniec cytatu ---

Eurolot to spółka-córka LOT-u, więc nie ma się czego obawiać (przynajmnie dopóki nie padnie LOT ;))
Linia jak linia - komfor większy niż w rajanerze czy łizerze, zresztą lot trwa pewnie ze 40 minut.
Z Jutlandii wybór tras jest raczej ograniczony...

aarhusN:
lot trwa 1.25 min. ostatnio byl pozniony 7 godz! czas zmieniali tyllko na tablicy  co dwie godziny.bez zapowiedzi przez megafony :-[ zenada

maggie23:
ja i moja rodzina lata regularnie, nigdy nie bylo problemow z eurolotem, sa juz loty na swieta Bozego Narodzenia za niewielkie pieniadze :) na pokladzie kawka herbatka, kanapka napoje i ciasteczko, do tego mozna skorzystac z Ipoda - ograniczony dostep, tylko ich wlasna aplikacja

maggie23:
No to sobie polatalismy :(
Eurolot leci ostatni raz z aarhus do Gdańska 7 stycznia 2013:( jestem niepocieszona

--- Cytat: maggie23 w 11 Wrz 2012, 13:56:30 ---ja i moja rodzina lata regularnie, nigdy nie bylo problemow z eurolotem, sa juz loty na swieta Bozego Narodzenia za niewielkie pieniadze :) na pokladzie kawka herbatka, kanapka napoje i ciasteczko, do tego mozna skorzystac z Ipoda - ograniczony dostep, tylko ich wlasna aplikacja

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej