Ogólne > Kultura
Brak kultury
myszol:
--- Cytat: @ae@ w 09 Lut 2011, 22:19:34 ---Do polka99:
Alez ja wcale nie ukrywam ze mi sie poloniainfo.dk podoba!
I facebook.com i naszaklasa.pl tez lubie...tak jak kilkadziesiat ? kilkaset ? milionów ludzi na calym swiecie.
No tak...przepraszam, zapomnialo mi sie ..wszyscy ci na facebook, polonia, naszaklasa, youtube to wedlug ciebie zenujacy idioci, wiesz duzo diecezji katolockich tez ma swój profil na facebook ale to tez przeciez wedlug ciebie idioci.
Swiat pelen idiotów, tylko ty jedyna wybrana, madra, sprawiedliwa i inteligentna...
Szkoda tylko ze tolerancja jakby cos tak w szczatkowej, zanikowej formie
:-)
Nie za bardzo wiem czy watek er ok czy nie ale zabawa swietna ! Tak trzymac poloniainfo.dk :-)
--- Koniec cytatu ---
WYLUZUJ szkoda twoich emocji i nerwow ,zawsze sie ktos znajdzie co tylko klika zeby poklikac .oczywiscie jednym paluszkiem .polka 99 jestes pod moim starym nickiem tylko inny numer masz no i rozum
[Posted on: 09 Lut 2011, 22:26:18]
--- Cytat: rey2000 w 09 Lut 2011, 22:20:19 ---Kontynujmy dalej ,to lepsze od polskich blach ,mi sie podoba :D
--- Koniec cytatu ---
to sobie wyobraz jak by było wesoło jakby sie wszyscy spotkali :P
rafalk:
Vordinborg .......a dlaczego prawie wszystkie cytaty sa o tych Mojzeszowych ?????? ;D
polka99:
Tak ja biedny Roga tylko dałem artykuł!!jeden drugi piąty i setny itd. I jakoś dziwne że wszystkie tylko pomiatające Polakami.
Załóż swoje forum Roga prywatne i razem z ta grupką "mądrych" przyjaciół umilajcie sobie czas!!Wiesz na szczęście jest dużo mądrzejszych osób od ciebie!!!!!!!!!:))))))))))))))))))))żegnam
do @ae@
Nie no bardzo Ci sie musi podobać poloniainfo skoro masz 522 posty:))))))))))))))))))super
A co do tolerancyjności, to wyobraź sobie że jestem i to bardzo.
Ale potrafię skrytykować osoby, zwłaszcza które udają inteligentów i wiecznie pomiatają Polaków.
no proszę polka99 pod innym nickiem??!!naprawdę daj sobie spokój@a@ bo się ośmieszasz sam. Dokładnie sam. Żegnam ucinam rozmowę z tobą, bo twoja inteligencja jest szczątkowa.PA
myszol:
--- Cytat: polka99 w 09 Lut 2011, 22:31:15 ---Tak ja biedny Roga tylko dałem artykuł!!jeden drugi piąty i setny itd. I jakoś dziwne że wszystkie tylko pomiatające Polakami.
Załóż swoje forum Roga prywatne i razem z ta grupką "mądrych" przyjaciół umilajcie sobie czas!!Wiesz na szczęście jest dużo mądrzejszych osób od ciebie!!!!!!!!!:))))))))))))))))))))żegnam
do @ae@
Nie no bardzo Ci sie musi podobać poloniainfo skoro masz 522 posty:))))))))))))))))))super
A co do tolerancyjności, to wyobraź sobie że jestem i to bardzo.
Ale potrafię skrytykować osoby, zwłaszcza które udają inteligentów i wiecznie pomiatają Polaków.
no proszę polka99 pod innym nickiem??!!naprawdę daj sobie spokój@a@ bo się ośmieszasz sam. Dokładnie sam. Żegnam ucinam rozmowę z tobą, bo twoja inteligencja jest szczątkowa.PA
--- Koniec cytatu ---
rozumiesz tak jak chcesz rozumiec napisałam ze ja miałam nick polka przedtem ale z innym numerem .co ty taka podminowana ZŁY DZIEN MIAŁAŚ CZY CO? JEDZIESZ PO WSZYSTKICH JAK PO ZYDOWSKIM ROWIE .WYLUZUJ ,NIE CHCESZ CHYBA BYC LIDEREM TEGO TEMATU A TEMAT BRZMI ,,BRAK KULTURY,,
polka99:
myszol oj daleko mi do liderowania w tym temacie. pozostawiam to specom:)PA
[Posted on: 09 Lut 2011, 22:37:46]
dobranoc
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej