Ogólne > Kultura

Brak kultury

<< < (25/38) > >>

myszol:
polka99 wstan ,bo polonia sie dopabuse rozkreca ,a bez ciebie to jak wesele bez panny młodej :'( :'( :'(

[Posted on: 09 Lut 2011, 22:53:41]

--- Cytat: @ae@ w 09 Lut 2011, 22:53:01 ---Do myszol:

.....ustawiasz ludzi po mur ,musi byc na twoim czemu?...

Moze z powodu za duzej "tolerancyjnosci" ?

:-)

--- Koniec cytatu ---
moze miała ciezkie dziecinstwo ,albo w domu musi siedziec cicho i co została polce tylko klawiatura .za powaznie  niektorzy to biorą ,umoralniac wszystkich a kupa słomy z kapci wychodzi napisze cos byc moze moderator ponownie tego nie wykasuje ,,jak dziecko sie rodzi dostaje klapsa w pupe ,byc moze u niej sie pomylono i dostała w łeb.przepraszam moderatora

inna:
Proponuje wam poznać zasady savoir vivre’u i być człowiekiem o wielkiej kulturze  ::)

rafalk:
  """nie bujam sie po takich klubach wybierz cos innego  ;)a moze byc ciekawie """
oj.....sie  sprobuje  postarac  i  dam  znac  co i jak  i  gdzie  ... ;) ;) ;) ;)

jak juz  sie panstwu  klotnie  znudzily  to  wlasnie  idzie  program na  DR2  o  tym jak  to  wlascieciel  IKEI 100  miliardow  koron  w  Lichtenstainie  schowal  ......bardzo  ciekawe  ...w  2  czesciach 

myszol:

--- Cytat: inna w 09 Lut 2011, 22:59:27 ---Proponuje wam poznać zasady savoir vivre’u i być człowiekiem o wielkiej kulturze  ::)

--- Koniec cytatu ---
inna to ze sie nie widzimy to nie oznacza ze mozna kogos besztac z błotem .czy zawsze musi byc jej na wierzchu .bo bede płakac :'(

[Posted on: 09 Lut 2011, 23:05:01]

--- Cytat: rafalk w 09 Lut 2011, 23:02:42 ---  """nie bujam sie po takich klubach wybierz cos innego  ;)a moze byc ciekawie """
oj.....sie  sprobuje  postarac  i  dam  znac  co i jak  i  gdzie  ... ;) ;) ;) ;)

jak juz  sie panstwu  klotnie  znudzily  to  wlasnie  idzie  program na  DR2  o  tym jak  to  wlascieciel  IKEI 100  miliardow  koron  w  Lichtenstainie  schowal  ......bardzo  ciekawe  ...w  2  czesciach 

--- Koniec cytatu ---
on ma tylko 50 miliardow ,bo 50 dał mi za to sie pobawimy ok

polka99:
@a@   523 twoje posty w ciągu roku to   do moich niecałych 40 w ciągu 1,5 roku  oznacza, że na pewno  poloniainfo  podoba ci się o jakieś 15 razy bardziej niż mi:)))
a napisałeś że to ja tu ciągle zaglądam.Niektórzy nawet jak mają rzeczowe fakty przed sobą i dowody i tak napiszą po swojemu.
 Wiec jasno i konkretnie odpowiedziałam ci  na liczbach, prościej jest zrozumieć na liczbach
pa

Myszol żałosne to jest, ja pod murem niby  ustawiam??Nie po prostu ostro wyraziłam swoje  zdanie  na  biedną grupkę tzw  kółko adoracyjne na tym forum i nie jestem ślepa. Ciężko być ślepym, bo ciągle tylko jesteście złośliwi i krytykujecie!!!

Tymczasem trzeba sobie jasno powiedzieć, że krytycy to ludzie nieszczęśliwi. U podłoża ich zachowań leży niezadowolenie z siebie, które leczą obrzucając innych błotem. Dlaczego skoro oni czują się źle, to inni mieliby być szczęśliwi i zadowoleni z siebie i z życia? Często się zdarza w życiu, że coś nam nie wychodzi, mamy problemy, popadamy w tarapaty. Każdy człowiek odreagowuje takie sytuacje w inny sposób. Gniew, złość, smutek i przygnębienie to normalne uczucia, które z czasem powinny minąć, byśmy mogli podźwignąć się i walczyć, oraz godzić się z przeciwnościami losu. Krytykant tego nie potrafi. Obarcza innych winą za niepowodzenia i okazuje z tego powodu swoją wrogość do nich.

Zamiast pomyśleć nad faktycznymi przyczynami swojej frustracji krytykant woli w kimś doszukać się wad i głośno je wyrazić. Dzięki temu osoba krytykowana będzie w jego oczach mniej warta, a sam będzie mógł się wywyższyć i poczuć się lepiej. Satysfakcja z uświadomienia komuś, że jest gorszy sprawi, że kompleksy wydadzą się mniejsze. W książce „Wredni ludzie” Jay Carter nazywa takich ludzi „umniejszaczami”. Bo umniejszają nasze dobre samopoczucie i pewność siebie, a z drugiej strony także swoje niepowodzenia. Szczerze współczuj „umniejszaczom”.

Dobranoc

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej