jens czyli myszol!!
trzeba byc głupim żeby nie widzieć że to też ty. Ale jakim trzeba być podłym i mało ambitnym żeby rejestrować się tylko po to żeby znów się tylko chamsko odezwać. To jest nawyk i przyzwyczajenie twoje Ale jak ktoś całe życie tak spędza to weszło w krew!
Ja napisałam ci dobitnie że jesteś chamską babą i nie ma na to lekarstwa po prostu!!!!To twoje wypowiedzi pod moim adresem takie były. Twoje a nie moje!
Rozumiem że tego nie widzisz, ale ja wiem dlaczego. A to dlatego że w twoim świecie to normalne!chamstwo to podstawa i poziom życiowy. I nie ma na to lekarstwa bo jak widać non stop to kontynuujesz, to taka jakby twoja pasja
Ja nic o tobie nie pisze tylko o tym że ciągle masz chamskie odzywki do mnie. A ty dalej następny post i jeszcze bardziej trezba chamstwo pokazać. Jesteś tak zacietrzewiona że się sama pogrążyłaś i odkryłaś:)) Nie nadrobisz chamstwem inteligencji. Bo z zera nic nie urośnie.
PS
Wiesz co Myszol ja żałuję że na ciebie czas straciłam, i wdałam się w jakąś głupią dyskusję ( chyba pierwszy raz dałam się takie coś wciągnąć i aż nie mogę w to uwierzyć)
Ale jestem osobą która toleruje dużo rzeczy ale chamstwa i prostactwa nigdy. I temu mówię zawsze i wszystkim NIE!!! w życiu również mówię stanowcze NIE.
Ale nie zamierzam tego robić do ciebie milion razy, bo po co?
To twoja sprawa co sobą reprezentujesz, to jest twój wstyd a nie mój. Ja cię ignoruje totalnie, pisz sobie jeszcze więcej, przecież pracujesz na swój wizerunek nie mój.
Naprawdę chciałabym pozdrowić vordingborg, bardzo mądra osoba na forum, mam takie same zdanie ja ty i pozdrawiam resztę normalnych ludzi, którzy tez myślą że już czas kończyć z szarganiem własnej ojczyzny i narodu