Ogólne > Hydepark

Wypłata odszkodowania po włamaniu do domu.

<< < (2/3) > >>

Jomir:
Im wiecej udokumentujesz, tym wiecej otrzymasz. Jak nie masz rachunkow, poszukaj zdjec przedmiotow. MOze akurat "zalapaly sie" na jakies zdjecia.

MI skrawdziono lampy zewnetrzne, ktore kupilismy wraz z domem. Wystarczyly zdjecia domu , na ktorym lampy byly, i mail osoby od ktorej kupilismy dom, mowiacy o tym jakie to byly lampy.

Firma ubezpieczeniowa wycenila lampy po obecnej cenie sklepowej. Dostalismy 100%, mimo ze lampy mialy dobrych kilka lat,  jako ze ta marka nie traci na wartosci.

donbart:
jakieś rachunki mam,najgorsze jest to,że kasetkę ze złotem zabrano w całości a wewnątrz były też rachunki za część złota,zabrali komputer gdzie były zdjęcia i pewnie jakieś z biżuterią też były,jedynie na płytach cd może coś znajdę,kopiowałem kiedyś zdjęcia.
dzięki za odp.

Jomir:
Jedno slowo mi sie cisnie na ust, niestety nie najpiekniejsze :(

15 lattemu stracilam cala swoja bizuterie. Wartosci wiekszej moze nie miala, ot rosyjskie zloto, ale byl i moj i corki lanczuszek komunijny, pierscionek od mamy, otrzymany w 18 urodziny...
Zlodziej sprzedal to wszystko na zlom, za marne pieniadze, a dla mnie mialo to wartosc ogromna :(

suso:
ja jak nie miałem rachunku, to oprócz zdjęcia mogłem pokazać też opakowanie po sprzęcie, utratę 500zł uwierzono mi na słowo,    :) na pocieszenie dodam żę wszystkie sprawy z ubezpieczeniem poszły szybko łatwo i bezproblemowo. Było to 5 lat temu  , ubezpieczony byłem w Codanie. 

zpatentem:
Kiedys, przed laty firmy ubezpieczeniowe probowaly bezczelnie urywac co mogly, obecnie dzieki roznych internetowych rankingach, forach czy trustpilot nie moga sie "wychylac" bo straca, przy ogromnej konkurencji, klientow. Na trustpilot mozna zobaczyc jak sie czesto tlumacza, przepraszajac.

Jomir daj tu ogloszenie: "kupie bizuterie", na pewno ktos szybko zareaguje, pytajac: ile ma wazyc? I czy sa specjalne zyczenia :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej