Ogólne > Kultura

Do maderatorów

<< < (5/21) > >>

Solvej:

--- Cytat: rafalk w 16 Lut 2011, 19:28:24 ---O widze  ze  pani  od  ciasteczek  sie  znow  pojawila  :))   Gdyby jakies na  zbyciu  byly  to ja bardzo  chetnie   ;)

--- Koniec cytatu ---

Ciastek brak :)

Ktos kiedys zalozyl forum dla polskiej mlodziezy w Danii...

rafalk:
 Mlodziezy  ????? Co  za mlodziezy  ????  Kolo  40  to ja  tez  mlodziez ????? Dzieki za  wyrazy otuchy.....
  Nie  dalo  by sie  upiec  jakichs  ?? ;)

Solvej:

--- Cytat: rafalk w 16 Lut 2011, 21:08:52 --- Mlodziezy  ????? Co  za mlodziezy  ????  Kolo  40  to ja  tez  mlodziez ????? Dzieki za  wyrazy otuchy.....
  Nie  dalo  by sie  upiec  jakichs  ?? ;)

--- Koniec cytatu ---
  O forum to bylo do tego 12-latka :)

A moze chcialbys przepis na ciasteczka ? :)

rafalk:
Przepis  bylby ok ...ale  nie  wiem  czy kuchnia  jest  ubezpieczona  od skutkow  naglych  eksplozji   ;)

myszol:

--- Cytat: vordingborg w 15 Lut 2011, 20:15:21 --- Zwracam się z prośbą o  usunięcie z forum tekstów wstawionych przez p.Roga a autorstwa jakiegoś Anonimusa  teksty są wulgarne, obsceniczne i obrażliwe.Nie wyobrażam sobie aby np.mój 12 letni syn zaglądając na forum polonijne znalazł tu cyta:ch .....................................................obiecałem więc zniknęły    (oraz przytoczone teksty antysemickie) wszystko to znajduje się w wątku "Brak kultury" i zdaje się że jest ogólnodostępne .

--- Koniec cytatu ---
to jest twoj syn I Ty jestes w pelni odpowiedzialny na jakie strony wchodzi jeszcze trochę to bedziesz kazał zlikwidować ,,TOWARZYSKIE,,bo MOZE wyrwać Panienke .To jest forum raczej nie dla dzieci twoje dziecko twój problem

[Posted on: 17 Lut 2011, 09:27:23]

--- Cytat: vordingborg w 15 Lut 2011, 20:35:39 ---Apelowałem wcześniej nie pomogło więc zdecydowałem się na forum ja tego  nie napisałem i nie umieściłem więc jaka obłuda .Masz dzieci???

--- Koniec cytatu ---
Ja mam dzieci a co chcesz żeby sie poznały?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej