Ogólne > Kultura
Do maderatorów
Solvej:
--- Cytat: rafalk w 16 Lut 2011, 19:28:24 ---O widze ze pani od ciasteczek sie znow pojawila :)) Gdyby jakies na zbyciu byly to ja bardzo chetnie ;)
--- Koniec cytatu ---
Ciastek brak :)
Ktos kiedys zalozyl forum dla polskiej mlodziezy w Danii...
rafalk:
Mlodziezy ????? Co za mlodziezy ???? Kolo 40 to ja tez mlodziez ????? Dzieki za wyrazy otuchy.....
Nie dalo by sie upiec jakichs ?? ;)
Solvej:
--- Cytat: rafalk w 16 Lut 2011, 21:08:52 --- Mlodziezy ????? Co za mlodziezy ???? Kolo 40 to ja tez mlodziez ????? Dzieki za wyrazy otuchy.....
Nie dalo by sie upiec jakichs ?? ;)
--- Koniec cytatu ---
O forum to bylo do tego 12-latka :)
A moze chcialbys przepis na ciasteczka ? :)
rafalk:
Przepis bylby ok ...ale nie wiem czy kuchnia jest ubezpieczona od skutkow naglych eksplozji ;)
myszol:
--- Cytat: vordingborg w 15 Lut 2011, 20:15:21 --- Zwracam się z prośbą o usunięcie z forum tekstów wstawionych przez p.Roga a autorstwa jakiegoś Anonimusa teksty są wulgarne, obsceniczne i obrażliwe.Nie wyobrażam sobie aby np.mój 12 letni syn zaglądając na forum polonijne znalazł tu cyta:ch .....................................................obiecałem więc zniknęły (oraz przytoczone teksty antysemickie) wszystko to znajduje się w wątku "Brak kultury" i zdaje się że jest ogólnodostępne .
--- Koniec cytatu ---
to jest twoj syn I Ty jestes w pelni odpowiedzialny na jakie strony wchodzi jeszcze trochę to bedziesz kazał zlikwidować ,,TOWARZYSKIE,,bo MOZE wyrwać Panienke .To jest forum raczej nie dla dzieci twoje dziecko twój problem
[Posted on: 17 Lut 2011, 09:27:23]
--- Cytat: vordingborg w 15 Lut 2011, 20:35:39 ---Apelowałem wcześniej nie pomogło więc zdecydowałem się na forum ja tego nie napisałem i nie umieściłem więc jaka obłuda .Masz dzieci???
--- Koniec cytatu ---
Ja mam dzieci a co chcesz żeby sie poznały?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej