Nie ma żadnych logicznych argumentów dla tolerancji wobec wulgarnych wypowiedzi.
Ja nadal proszę u usunięcie tekstów wulgarnych z portalu PoloniaInfo.pl A w każdym razie choć wypowiedż co o tej sytuacji sądżi najbardziej kompetentny czyli administrator portalu Willy.
Vordingborg: Nie osmieszaj sie, a raczej nie zaprzeczaj wlasnym wypowiedziom. Miej odwage rowniez w innych sprawach nie tylko w imienu rzekomego patriotyzmu i obrony moralnosci.
Twoj post z 15.03.2011 godz. 20:15:21
”””obiecałem więc zniknęły (oraz przytoczone teksty antysemickie)””” - tak sam napisales a teraz zaprzeczasz
Czy gdzies w moich poprzednich postach znalazles chociazby jedna moja wypowiedz, ktora bronilaby wulgarnosci jezyka zamieszczonego tekstu? Tekst jest takim jakim jest i koniec, kropka. A czy Ty to lubisz czy nie – to dales juz temu wyraz. Reszte pozostawmy tym osobom, ktore albo moga wyjsc Ci na przeciw i tekst usunac albo go pozostawic. Nie musisz mnie pouczac w swoich tak zwanych ”lekcjach”, ze zaczynam cos tam rozumiec. Nie usiluj mnie przekonac, ze to ja pochwalam wulgarny jezyk. Podaj jeden, jedyny przyklad, zamiast sie miotac od wielu dni.
Teraz nagle zmieniasz kierunek i prosisz o usuniecie tekstu tylko ze wzgledu na to, ze jego jezyk jest wulgarny i byc moze nie byloby wskazanym aby np. dostal sie w rece nieletnich. Dobrze, ze moje dzieci sa juz w tym wieku, ze nie potrzebuja brac Lekcji u takiego nauczyciela. .
A gdzie nagle znikly wszystkie Twoje ”wulgaryzmy” odnosnie innych osob, pomawianie ich o antypolskosc, brak patriotyzmu, plucie i ponizanie polakow i tym podobne ? Wiem co oznacza patriotyzm, ale wiem rowniez do czego doprowadza patriotyzm w Twoim pojeciu; zaslepienie, fanatyzm i szowinizm – takie jest moja ocena, a Ty mozesz nadal sobie pisac i pouczac w kolejnych Lekcjach nr. 3, 4, itd. – Forum Ci na to pozwala (ja rowniez). Tylko nie oczekuj automatycznie, ze uczniowie przyjma to do siebie powaznie.
Na zakonczenie. Gdzie nagle zniknal Twoj tzw. patriotyzm?, fanatyczna obrona przed jakims tam Anonymusem, ktory wedlug Ciebie na pewno nie powiedzial ani jedego slowa, prawdy o nas, tak o nas, bo oni to my a my to oni. Wedlug Twoich przekonan My to My a Oni to Oni. Skad ja to znam? Jestesmy w pewien sposob rowniez odpowiedzialni solidarnie, za to co o nas wszystkich sie mowi i czyta. Trudno Ci to zrozumiec. Jak pomieszkasz dosyc dlugo w innych systemach, to moze zrozumiesz na czym polega solidarna odpowiedzialnosc, z czego nalezy byc dumnym. Twoj zle pojety patriotyzm zakrawa na szowinizm, nietolerancje i krotkowzrocznosc.
Zegnam i zycze nadal owocnych pertraktacji z admin. o usuniecie tego jedynego tekstu. Rownoczesnie zwracam sie do dmin. o usuniecie wszystkich postow zamieszczonych na Forum w ciagu ostatnich kilku lat, ktore zawieraja obrzydliwe, wulgarne i wykraczajace poza normy teksty.
Jezeli adm. nadal bedzie Ci odmawial usuniecia tekstu proponuje abyc zglosol sprawe do Trybunalu miedzynarodowego. Chodzi przeciez o ponizanie narodu polskiego - wedlug Twojego mniemania, ktore jak uwazasz jest 100% uzasadnione.