Ogólne > Kultura

Do maderatorów

<< < (9/21) > >>

rafalk:
  """" Roga nie przytoczyłeś ani jednego poważnego/logicznego argumentu który można by wziąć pod uwagę """"

Wazne  ze  przytoczyl  ze  ma ochote  na forumowe  ciasteczka   ;D , znaczy  sie  ciasteczka  pieczone  przez  panie  z  forum   ;)
To  argument  jak  Skala Gibraltarska     ;D

roga:

--- Cytat: @ae@ w 18 Lut 2011, 15:57:50 ---Do Roga:
...Rownoczesnie zwracam sie do dmin. o usuniecie wszystkich postow zamieszczonych na Forum w ciagu ostatnich kilku lat, ktore zawieraja obrzydliwe, wulgarne i wykraczajace poza normy  teksty....

A tak z ciekawosci...czy móglbys zdefiniowac: obrzydliwe, wulgarne i wykraczajace poza normy  teksty  ;D

Jeszcze nie tak dawno uwazano, ze Hemingway i J.Joyce byli obrzydliwi i wulgarni...a ile bylo krzyku o Michaline Wislocka ... ;D 

--- Koniec cytatu ---
A ja myslalaem, ze zrozumialas moje ironie. Chodzilo tylko  o to, ze jezeli jedna osoba od wieliu, wielu dni domaga sie usuniecia tekstu z powodu jego wulgarnosci czy obrzydliwosci, to ja zaproponowalem usunac je wszystkie, ale przeciez wiesz ze nie mialem tego a mysli w doslownym slowa znaczeniu. Zapomnialem wstawic "przymrozone oko".Nie ma na tym swiecie i cale szczesciw, rzeczy wylacznie pieknych czy wylacznie brzydkich, czy np. obrzydliwych. I tutaj masz calkowita racje. Co dla jednych jest obrzydliwe, moze dla innych byc do zaakceptowania, obojetym, czy wrecz normalnym.  I dobrze, ze tak jest. Jakby wygladal swiat gdybysmy wszyscy byli zgodni co jest ladne a co brzydkie i obrzydliwe.?

[Posted on: 18 Lut 2011, 18:05:09]

--- Cytat: @ae@ w 18 Lut 2011, 15:57:50 ---Do Roga:
...Rownoczesnie zwracam sie do dmin. o usuniecie wszystkich postow zamieszczonych na Forum w ciagu ostatnich kilku lat, ktore zawieraja obrzydliwe, wulgarne i wykraczajace poza normy  teksty....

A tak z ciekawosci...czy móglbys zdefiniowac: obrzydliwe, wulgarne i wykraczajace poza normy  teksty  ;D

Jeszcze nie tak dawno uwazano, ze Hemingway i J.Joyce byli obrzydliwi i wulgarni...a ile bylo krzyku o Michaline Wislocka ... ;D 

--- Koniec cytatu ---
Taka definicja nie istnieje, i ja i Ty i wielu innych dobrze o tym wiedza. Natomiast takowa definicje moze kazdy sam sobie stworzyc dla wlasnych potrzeb zaspokojenia swoich potrzeb, ale to juz nie jest definicja ogolnie przyjeta.

[Posted on: 18 Lut 2011, 18:10:37]
Rafalk: a masz moze jakis dobry przepis na ciasteczka ? nie jest zadna tajemnica, ze ja to raczej jestem analfabeta jezeli chodzi o gotowanie, nie mowiac juz o pieczeniu, ale wlasnie cora przyjedzie na weekend i moglbym ja namowic gdybym mial ciekawy przepis, taki troche inny niz te na internecie. No, ale jak juz nie ciasteczka, to mysle, ze zadowole sie makowcem, a w najgorzym wypadku beda zmuszony kupic jakies guglo u piekarza. 

[Posted on: 18 Lut 2011, 18:16:35]

--- Cytat: vordingborg w 18 Lut 2011, 14:44:07 ---Przepraszam że popsułem ci humor mam nadzieje że te ciasteczka ci go poprawią .Lecz nie odbiegajmy od tematu głównego.   (w poprzedniej wypowiedzi użyłem błędnej nazwy portalu za co przepraszam)

--- Koniec cytatu ---
Nie przepraszaj, nie popsules mi absolutnie humoru, raczej to inni psuja go Tobie. A co do ciasteczek, to masz racje, nie tylko poprawiaja humor, ale sa dobra okazja do spootkania sie z innymi, posiedziec, pogadac, troche popsioczyc i sie posmiac. - a to samo zdrowie. Zycze rowniez Tobie poprawy humoru, bo cos mi sie wydaje, ze ostatnio jestes taki troche za powazny. 
Na odprezenie polecam ogladanie finalu X-faktor o godz. 20:00. Niesamowite, ze tak maly kraj ma tak wielkie talenty muzyczne.

cwsm111:
Aż chce się wkleić piękny wiersz naszego kochanego Fredry o Królewnie Pizdolinie , nie wspominając nawet o Mickiewiczu, czy Kochanowskim.

malinkaaa0071:
//www.youtube.com/watch?v=SN1r1Iyqi-s:)

Solvej:
Malinka, po forum dzieci kreca sie, zapomnialas ? ::)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej