Ogólne > Kultura

Do maderatorów

<< < (11/21) > >>

@ae@:
No to tylko musisz udowodnic , ze slowa uzyte przez Anonimusa sa slowami nieprzyzwoitymi :-) bo jesli uzywane sa potocznie w jezyku codziennym, wystepuja w telewizji, prasie, radiu, slownikach - publicznie, translatorach - takze publicznie to jak moga byc slowami nieprzyzwoitymi ?

Milego wieczoru zycze :-)

vordingborg:
cytat roga
Ale tak na prawde zastanawiam sie nad tym, abysmy wspolnie podyskutowali jak § 5 ma wygladac. Forum to MY , ktore tylko istnieje dlatego ,ze my w nim uczestniczymy. Dlatego proponuje, abysmy wspolnie ustalili nowy § 5, ktory bedziemy przstrzegac, w zamian za narzucony z gory.

[/quote]
Jaki ma sens zmieniać coś co i tak nie jest egzekwowane  ???

roga:
No wlasnie taki aby go zmienic, zeby mozna bylo egzekwowc. Zmiana nie oznacza automatycznie, ze ma byc tak jak tylko Tyczy Ja uwazam.  Moze wplynac wiele propozycji ustalenia "zachowania" sie na forum, ktore nalezy ocenic i poddac pod "glosowanie".

Ale wracjajc do sedna sprawy. Piszesz i piszesz i piszesz, a ostatnio nawet o przepisach prawnych i karze pienieznej. Zamiast
tyle postow, proponuje wnies przeciwko mnie sprawec do sadu o zameszczenie wulgarnego tekstu nieznanego autora. Nie zapomnij jednak rownoczesnie wniesc o to co bylo poczatkiem Twojego oburzenia a mianowicie o ponizanie narodu i spoleczenstwa polskiego. Chetnie stawie sie na sprawe. Zamiast tyle pisac i gadac wez jakto sie mowi "byka zaRogi", zaloz sprawe. Ja chetnie i z przyjemnoscia sie stawie, bez koniecznosci pomocy ze strony tlumacza czy adwokata. Moge Ci polecic wspamialego tlumacza, specjalizujacego sie w terminologii prawniczej, a moze komuna zaplaci;)

jamjurand:
Ludzie przestancie bic piane! Gdyby willy chciaby cokolwiek usunac to juz by to dawno zrobil.
Vordingborg i Roga czy wasze zony nie tesknia juz ogromnie za wami (ewt. inne zwierzeta domowe  :) )?

lukashero:
a ja lubie placki :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej