Ogólne > Kultura

Do maderatorów

<< < (18/21) > >>

Solvej:
A ja juz mialam nadzieje, ze temat zostal skasowany bo znikl z przerwszych stron forum  ::)

ech...

vred:
Ja proponuje zeby od dzisiaj w kazdym watku (najlepiej w "rodziny z dziecmi-poznajmy sie") i w co drugim zdaniu jakas "kurwa" lub "hujem" zapodac (najlepiej w cudzyslowiu zeby nie bylo watpliwosci ze jest to tylko cytat),  to moze wtedy willy sie pojawi i zrobi porzadek.

@ae@:
...Więc może chodzi o to że pomimo że teksty łamią regulamin forum ,dobry obyczaj, pomimo protestów i innych negatywnych wypowiedzi są nadal dostępne to  znaczy że administrator bierze całą odpowiedzialność na siebie.Więc skoro tak to hulaj dusza można cytować,wklejać podpisywać się pod innymi wypowiedziami....

Czy lamia regulamin forum czy nie decyduje wlasciciel strony. Poloniainfo.dk jest prywatnym przedsiewzieciem a nie komunistycznym "wszystko wspólne".  ;D

Dobry obyczaj?? Piszesz np: urażone ego jakiegoś guru który zwiał jak tylko nadepnąłem mu na przysłowiowy ogon.
Dobre obyczaje to cos co inni maja przestrzegac? Ciebie to oczywiscie nie dotyczy?  ;D

Protesty i inne negatywne wypowiedzi: cos chyba nie tak z pamiecia bo tyle samo jest wypowiedzi popierajacych Animusa i pozytywnych o jego hm... twórczosci... wypowiedzi.

Czyli remis. Ty masz swoje zdanie, inni maja inne.

A wlasciciel strony moze od jutra zarzadac zeby wszystkie nicki zaczynaly sie na: q bo tak mu sie podoba.
Jego strona, jego pieniadze, jego decyzja.

Pozdrawiam i tych co za i tych co przeciw i moderatorów i administratorów i wlasciciele/i.

Byle do wiosny :-)

lukashero:
vordingborg
 " 1. To jeden z większych głupot  jaki tu przeczytałem( czy ktoś cię zmusza żebyś czytał)   "     
chyba" jedna z wiekszych glupot"?jeden krowa?

nikt mnie oczywiscie nie zmusza, roznica polega na tym ze ja nie biadole ze tu cos takiego zostalo napisane.Ty,Manior i kilku innych tak.subtelna,aczkolwiek roznica.dostrzegasz?

neletop:

--- Cytat: Solvej w 22 Lut 2011, 18:10:04 ---A ja juz mialam nadzieje, ze temat zostal skasowany bo znikl z przerwszych stron forum  ::)

ech...

--- Koniec cytatu ---

Ja mialam nadzieje, ze forumowicze sie wyszaleli. Prawie 2 dni spokoju. :o

Skasowanie watku nic nie pomoze. Watek "brak kultury" zostal zablokowany i co? Od razu zaczal sie ten, na tej samej zasadzie.
Ma to jeden plus - inne watki sa w miare czyste.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej