Ogólne > Edukacja
IA sprogskole - kto skonczyl?
rocznik 1971:
Kotku jesli sama nie wiesz jak dziala to radze partnera zmienic :)
A tak na powaznie to moze zabierzecie te swoje reklamy na odpust w Pultusku albo gdzies w jego okolice .
Tak dlugo jak ten chory system socjalny bedzie istnial tak dlugo IA i inne tego typu cyrki pompujace pieniadze z kieszeni innych beda istniec niestety . A po co panstwo ma w ogole doplacac do nauki jezyka ??? Przyjechales to musisz sie nauczyc ..nie ..to do widzenia . W czym problem ??
Czesio z Wieskiem jesli juz tu przyjechali niech sie mieszaja z tubylcami zamiast caly dniami wpatrywac sie w durna jakas tam Cyfre plus i inne tegu typu bzdury . Ishøj i okolice sa przykladem tego typu zachowan . Matol jeden z drugim musi wejsc na interie zeby zobaczyc jaka jest pogoda w Kopenhadze . I tyle ..milej nauki w IA przez nastepne 20 lat .
Juta:
Moderator moze miec swoje zdanie, moze dyskutowac i sprzeczac sie z innymi uzytkownikami forum. Nie wolno mi naduzywac swojej funkcji, np. zlosliwie kasowac czy zmieniac tresci postow innych osob, poza tym obowiazuje mnie ten sam regulamin i te same zasady co innych forumowiczow.
Moim zdaniem uczenie sie dunskiego po polsku to strata czasu i mam prawo to glosno powiedziec. Mozna sie ze mna nie zgodzic, mozna napisac, ze pisze bzdury. Kazdy ma prawo do swojego zdania na ten temat. Prosze mi tego prawa nie odbierac.
A co do samego IA, to nie jestem wrogiem tej szkoly. Wprost przeciwnie, wszystkim znajomym i nieznajomym goraco polecam IA Intensive, a wiec kurs intensywny. Sama chodzilam na kurs intensywny (choc nie w IA), jeden modul trwal tam 6 tygodni i uwazam, ze to jest ostre, ale dobre tempo. Mimo, ze pracowalam wtedy 45 godziny w tygodniu i nie mam szczegolnego talentu do jezykow, to dalam rade.
paveldk:
tak czytam te wasze posty i smiech mnie ogarnia.Dla mnie forum to miejsce gdzie ludzie moga wyglaszac swoje opinie i dzielic sie wlasnymi doswiadczeniami z innymi forumowiczami ,a tutaj widze jakas zazarta wojna trwa co nie powinno miec miejsca.ok ludzie chodzacy do tej szkoly sa zadowoleni jak widac i powinnismy to uszanowac a Juta czy jak ci tam ewidentnie atakujesz swoimi wypowiedziami i obrazasz ludzi uczeszczajacych do tej szkoly...rob tak dalej a niedlugo przestaniesz tu moderowac.Piszesz ze wypowiadaja sie tu ludzie reklamujacy ta wlasnie szkole...a wnioski owe wyciagasz po daty zalozenia profilu na portalu !!!???
jestes smieszna.To co mam powiedziec o roczniku 71 ktory przylaczyl sie do twijego pozal sie boze poszczekiwania...
Nazwa wyświetlana: rocznik 1971
Pozycja: Newbie
Data rejestracji: 17 Kwi 2011, 14:19:28
Ostatnio aktywny: Dzisiaj o 09:17:35
...KTORY TEZ OD NIEDAWNA JEST NA TYM PORTALU...TO CO MAM TERAZ POWIEDZIEC ZE TWOZY ON ANTYREKLAME OWEJ SZKOLY??? A MOZE TO TY ZALOZYLAS SOBIE NOWY NICK ZEBY NIE BYC SAMA W PRZEGRYWANEJ JAK WIDAC WALCE?
pozdrawiam
PS.zeby nie bylo ,nie chodzilem i nie chodze do IA sprogskole o ktorej tu mowa.
rocznik 1971:
"""...KTORY TEZ OD NIEDAWNA JEST NA TYM PORTALU...TO CO MAM TERAZ POWIEDZIEC ZE TWOZY ON ANTYREKLAME OWEJ SZKOLY??? A MOZE TO TY ZALOZYLAS SOBIE NOWY NICK ZEBY NIE BYC SAMA W PRZEGRYWANEJ JAK WIDAC WALCE? ""
Tworzy analfabeto jeden pisze sie przez " rz" ....to po pierwsze ... Drugiej czesci nie bardzo rozumie ....ale slonce grzeje wiec moze to po prostu bredzenie pod jego wplywem . Wiecej nie ma do dodania w tym watku . Bye Bye
vordingborg:
"I tak w życiu bywa pies się topi łańcuch pływa"a moderator się skundli co mu już wcześniej wytknąłem. Jeśli już chcesz poprawiać czyjąś polszczyznę to najpierw przyswój ą ę ł ń ż ó .Pozdrawiam naszego burego.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej