Regionalne > Århus, Aalborg ...
Fryzjerka/Kosmetyczka szuka pracy i info.
(1/1)
AnetArhus:
Witam Wszystkich!
Od czerwca bede na stale mieszkala w Arhus..Z zawodu jestem fryzjerka (6lat w zawodzie) mam takze uprawienia kosmetyczne (zabiegi,stylizacja paznokci)..w zawodzie kosmetyczki pracowalam ost 1,5 roku..
Chcialabym sie dowiedziec jak wyglada rynek pracy dla mnie..czy jest duzo salonow fryzjerko-kosmetycznych i czy oczywiscie duzo klientow..bardzo prosze o informacje na ten temat..bede wdzieczna takze za wskazowki:)
Cieplutko pozdrawiam Wsztstkich:)
[Posted on: 20 Mar 2011, 10:27:18]
Dosylam kilka przykladow moich prac:)
Pozdrawiam:)
varszafiak:
Bedzie dobrze ...pasuja do kaloszy ;)
roga:
--- Cytat: AnetArhus w 20 Mar 2011, 10:44:46 ---Witam Wszystkich!
Od czerwca bede na stale mieszkala w Arhus..Z zawodu jestem fryzjerka (6lat w zawodzie) mam takze uprawienia kosmetyczne (zabiegi,stylizacja paznokci)..w zawodzie kosmetyczki pracowalam ost 1,5 roku..
Chcialabym sie dowiedziec jak wyglada rynek pracy dla mnie..czy jest duzo salonow fryzjerko-kosmetycznych i czy oczywiscie duzo klientow..bardzo prosze o informacje na ten temat..bede wdzieczna takze za wskazowki:)
Cieplutko pozdrawiam Wsztstkich:)
[Posted on: 20 Mar 2011, 10:27:18]
Dosylam kilka przykladow moich prac:)
Pozdrawiam:)
--- Koniec cytatu ---
Pytasz czu duzo salonow.....mnooooooooooooooooooooooostwo.
gregw65:
http://www.gulex.dk/bransjelist/sk%F8nhed%20%E5rhus%20n/1.htm
[Posted on: 07 Kwi 2011, 15:32:02]
Zapomniałem dodać że potrzebny podstawowy duński, angielski nie wystarczy. Warto przed wyjazdem zapisać się na jakiś kurs. Można też wysłać swoje CV na adresy salonów kosmetycznych.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej