Ogólne > Rodzina ...

pytane /

<< < (3/4) > >>

rot:
Byłam dzisiaj w komunie i tak to kolorowo to nie jest .Bo sie nie dostaje kay tej tylko oni ci opłacają opiekunke ,a do reki to nic nie dostajesz .w mojej sytuacji to nawet krony nie dostane ,tylko powiedzieli że moge napisac wniosek na dopłate do czynszu i tyle

varszafiak:
zaloguj sie i wypełnij formularz na stronie uzbrój sie w cierpliwosc czekając  na odpowiedź ...pewnie ze nie udzielają tego z "automatu" , ale szanse sa duże zwłaszcza w Kopenhadze.
Jak pójdziesz do Borgerservice nic nie załatwisz.

aneczka.k:
Nie piszesz z jakiego miasta jestes bo tego w Kopenhadze nie zalatwia sie w komunie tylko tam gdzie zlobki i przedszkola czyli w Nørreport, znam osobiscie dwie dziewczyny ktore obecnie sa na tym, jedna od grudnia zeszlego roku druga nie wiem ale nie mialy problemu z zalatwieniem tego wiec albo poszlas do zlego miesca albo nie pytasz o to co trzeba.....

rot:
jestem z aalborg i nie wiedziałam ze to trzeba zalatwic gdzie indziej dzieki za informacje .

[Posted on: 01 Kwi 2011, 08:40:11]
jak sie nazywa ta siedziba do ktorej mam sie udac zeby to zalatwic

aneczka.k:

--- Cytat: rot w 01 Kwi 2011, 11:09:25 ---jestem z aalborg i nie wiedziałam ze to trzeba zalatwic gdzie indziej dzieki za informacje .

[Posted on: 01 Kwi 2011, 08:40:11]
jak sie nazywa ta siedziba do ktorej mam sie udac zeby to zalatwic

--- Koniec cytatu ---

Pladsanvisningen
google mowia ze tu
Plads­an­vis­ning
Søn­der­bro 12
9000 Aal­borg
Tlf. 9931 3131
pladsanvisningen@aalborg.dk
Mandag 09.00 - 12.00
Tirsdag  09.00 - 12.00