Ogólne > Hydepark

kiedy wkoncu bedzie cieplo i przyjdzie prawdziwa wiosna?

<< < (4/7) > >>

Jomir:

--- Cytat: frisms w 05 Kwi 2011, 21:32:25 ---wiosna juz przyszla...kiedy zakwitly pierwsze krokusiki  :) wszedzie ich pelno, przepieknie !

a pogoda jak pogoda, skandynawska,dunska jak co roku wieje, leje,ale nie grzeje  ;)
a tak po za tym patrzylam na temperatury w miesiacach letnich, w tym roku bedzie raczej chlodno,bynajmniej na poludniowym jutlandzie

a to slady wiosny ktora przechodzila po naszym parku...

gumiaki ;D to podstawa!

--- Koniec cytatu ---
To nie krokusy, to zonkile.
ale... zazdroszcze odkrycia... mam w ogrodzie chyba z 50 cebulek, wszytskie lisktki wypuscily, ale kwiatkow ni sladu...
Za to krokusow cala masa.

Reksio:
Ale narzekacie, a u mnie słoneczko, ładna pogoda, owszem chłodno ale wiosnę słychać bo kosy się już zaczęły wydzierać (chciałam powiedzieć śpiewać  ;D )

A z kwiatków to mam widoczne krokusy, przebiśniegi i prymulki mi ostatnio zakwitły  :)

aisak:

--- Cytat: Reksio w 07 Kwi 2013, 21:32:48 ---Ale narzekacie, a u mnie słoneczko, ładna pogoda, owszem chłodno ale wiosnę słychać bo kosy się już zaczęły wydzierać (chciałam powiedzieć śpiewać  ;D )

A z kwiatków to mam widoczne krokusy, przebiśniegi i prymulki mi ostatnio zakwitły  :)

--- Koniec cytatu ---
Fajnie 8). A u mnie deszcz ze sniegiem padal :o. To ta sama Dania ;D?

Jomir:

--- Cytat: aisak w 07 Kwi 2013, 21:47:48 --- Fajnie 8). A u mnie deszcz ze sniegiem padal :o. To ta sama Dania ;D?

--- Koniec cytatu ---
Kochana! Ta sama!
Mieszkam 15 km od Ciebie i tez mialam sloneczko! :)

aisak:

--- Cytat: Jomir w 07 Kwi 2013, 21:58:31 ---Kochana! Ta sama!
Mieszkam 15 km od Ciebie i tez mialam sloneczko! :)

--- Koniec cytatu ---
No chyba sobie jaja ze mnie robisz :(. Ja sie tak nie bawieeeeeee :'( :'( :'(!!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej