Ogólne > Hydepark

kiedy wkoncu bedzie cieplo i przyjdzie prawdziwa wiosna?

<< < (6/7) > >>

aisak:

--- Cytat: Baumi w 08 Kwi 2013, 08:49:36 --- Nikt tego nie sadził... co to za dziadostwo?

(choć nie powiem, wygląda ładnie ;))

--- Koniec cytatu ---
Normalnie... obraza boska :o ;D

aisak:
Pesymistyczna wizja ;) ;D?

RybkaWillego:
A u mnie wczoraj było słonko i postanowiliśmy z mężem otworzyć sezon grillowy. Było fajnie do czasu aż nagle zaczął padać deszcz, który zamienił się szybko w grad a potem w śnieg. Momentalnie zrobiło się mega zimno i musieliśmy uciekać do domu. Ale i tak było warto :)

aisak:

--- Cytat: RybkaWillego w 08 Kwi 2013, 19:14:10 ---A u mnie wczoraj było słonko i postanowiliśmy z mężem otworzyć sezon grillowy. Było fajnie do czasu aż nagle zaczął padać deszcz, który zamienił się szybko w grad a potem w śnieg. Momentalnie zrobiło się mega zimno i musieliśmy uciekać do domu. Ale i tak było warto :)

--- Koniec cytatu ---
Dokladnie tak samo bylo u mnie. Rano przepieknie rozpoczynal sie dzien, a jak wracalam z pracy deszcz ze sniegiem, kila i mogila, za przeproszeniem :(. A Jomir pisala , ze w Solrod tylko sloneczko...wiec granica pogody chyba gdzies za moim miasteczkiem byla.
A grila, pierwszego w tym roku (i ochrzczonego 8), hihi) zazdraszczam szczerze :)

1941:

--- Cytat: frida1 w 05 Kwi 2011, 13:17:40 ---dobra, ale kiedy  ;D

--- Koniec cytatu ---

Kiedy juz zrobi sie cieplo, noooo, wiadomo przeciez.

Tak swoja droga to kiedys nie mieli takich technicznych mozliwosci a pogode potrafili przewidywac a teraz przy tej calej kosmicznej technologii sie gubia.

Moj wniosek :

Nie potrafia przewidziec pogody, bo w obecnch czasach indianie przestali zbierac chrust!!!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej