Ogólne > Rodzina ...

Pleśniawki

<< < (2/3) > >>

inna:
Wiesz tu zazwyczaj podaja MYCOSTATIN dla doroslych. Mozna tez podawac dla niemowlakow. Idz do doktora i niech zobaczy. Tu masz opis tego leku.
http://www.apoteket.dk/Laegemidler/Medicinhaandbogen/MedicineHandbookItemPage.aspx?Id=4278

[Posted on: 02 Maj 2011, 08:30:41]
Lek jest na recepten.

HaniaSZ21:
Mi położna zeleciła mojej miesiecznej córeczce maczac pieluszkę w tej wodzie duńskiej apolinaris tej z bąbelkami i przecierać pleśniawki w buzi. Ale w przypadku gdy jest ich sporo kazała iść do lekarza. Wiem że w Polsce wiele osób przeciera dziecku pleśniawkie moczem gdy dziecko się zesiusia to biorą ta pieluszkę tylko wtedy podkłada się tetrową i przecierają podobno nie ma nic lepszego.

aga17:
bardzo dobry jest lek brentan na recepte ,kosztuje ok 50kr smarujesz 2 lub 3 razy dziennie,u mnie po 2 dniach było po pleśniawkach i już nie wróciły,zadzwoń do swojej lekarki niech wypisze ci recepte ,u mnie położna zadzwoniła i nie musiałam iśc z dzieckiem .

jakotako:
Napisz do rodziny w Polsce aby Ci przesłali z 2 buteleczki Aphtin'u (nie wiem czy dobrze pisze - czyta sie Aftin) - wyślą priorytetem - za 2-3 dni będziesz miała/miał to w Danii - bardzo skuteczne i nieszkodliwe - koszt ok.1,5zł za buteleczke - powinno pomóc.

Mrozik:
Polecam fiolet

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej