poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: fuck me....  (Przeczytany 3270 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wojtas83001

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 0
  • -Otrzymane: 0
  • Reputacja: +0/-0
fuck me....
« dnia: 28 Maj 2011, 23:18:53 »
jest sobota a ja siedze w domu i pisze w jakims forum.
rok temu mialem swietna prace, cudowna dziewczyne i wspaniale zycie. myslalem ze ,,zlapalem boga za nogi" jednak okazalo sie inaczej. minelo sporo czasu jednak nadal musze weekendy spedzac sam w domu i to mi sie nie podoba. jezeli myslicie podobnie albo macie ochote poprostu popisac to odezwijcie sie na gg26275236.

Offline lukashero

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 19
  • -Otrzymane: 43
  • Reputacja: +25/-24
Odp: fuck me....
« Odpowiedź #1 dnia: 28 Maj 2011, 23:50:33 »
a za rok mozesz miec jeszcze lepsza prace,super laske i weekendy bedziesz spedzal po za internetem.wszystko zalezy od ciebie.

taka mam propozycje dla ciebie.idz do hospicjum, wystarczy na godzine.przestaniesz sie nad soba uzalac.oczywiscie cie rozumiem,chyba kazdy mial takie chwile gdzie wspominal lepsze czasy:)
Nie dyskutuj z idiota, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem.

Offline mar_fil

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 0
  • -Otrzymane: 0
  • Reputacja: +0/-0
« Odpowiedź #2 dnia: 29 Maj 2011, 14:09:37 »
nie ma co sie załamywać,ja miałem źle,bardzo źle,potem lepiej,super praca,no płaca nei taka jaką bym chciał ale było ok,potem zakład został zamknięty >:(i znów ciężko! znów prace dostałem, pracowałem sumiennie,robiąc nadgodzinki  i było ok,gdyby nie ta wiadomość---ZWOLNIENIA GRUPOWE--FUCK!znów była sobie praca!!!!!!!!!!!! wyjechałem z PL i pracuję w DK ,jeszcze lepiej mam niż poprzednie lata choć kawał drogi od domu ale pracuje 2/2 czyli 2 mies praca,2 mies urlop,czego chcieć więcej???aby pewnie to trwało jak najdłuzej ale zobaczymy co życie przyniesie,zatem głowa do góry jak jesteś zdrów i nic ci nie dolega,znasz język niem,ang lub duński to prace znajdziesz,tylko sie nie załamywać,pozdrawiam

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #2 dnia: 29 Maj 2011, 14:09:37 »