Ogólne > Rodzina ...

CIĄŻA

<< < (47/94) > >>

seba08:
Chociaż jeden dobry doradca dietetyczny  ;D czy w takim razie bedzie dobrze jak na kolacyjke zjem fryteczki na cebuli na kostce smalcu wolno smażone? ;D ;D widziałem ostatnio golonke w lidlu ale nie wiem jak przygotowac  :) poza tym widok           ja -golonka  nie zlewał sie z widokiem   ja -żona  co za tym idzie do tego ponoc potrzeba piwa i kapusty kiszonej  a to juz mało podniecający afrodyzjak  :D

CzaryMary:

--- Cytat: Solvej w 07 Gru 2011, 19:35:41 ---Kiedys tu czytalam, ze ktoras szczesliwa mama blizniakow, chciala info o promocji na te zwierzaki na kolkach. Wczoraj, chyba, widzialam w reklamie Bilki, 200-300 kr taniej.

Pozdrawiam :)

--- Koniec cytatu ---

Dziś w Bilce widziałam je w promocji po 500 DKK

Jomir:
Solvej - w Køge nie ma porodowki. Co prawda szpital bedzie bardzo rozbudowany (okolo 10 tysiecy miejsc pracy wiecej), ale to plany na nastepnych 10 lat. Jeszcze nie zaczeli.

Czary Mary - Vaxa , ktora szukala tych zwierzatek (i je nabyla) teraz je przeklina - ponoc bardzo wywrotne sa.
Ja tez na nie chorowalam, na szczescie za rada personelu z Legekæden kupilam psa Big Harry (firmy Simba) i baardzo sobie chwale. Mala miala 10 miesiecy, jak zaczela go ujezdzac i niezle sobie z nim radzi. I najwazniejsze jest niewywrotny.

vaxa_rys:
przeklinalam tylko raz.bo tylko 1 gleba była :) ale wywrotne sa,to fakt :) pozdrawiam

oliwcia_kg:
Witam wszystkie mamusie i przyszłe mamusie:D   Jestem w 24 tyg. ciaży i mam pare pytań :P
chciałabym dowiedzieć się jak to będzie jeżeli będe chciała iść na zwolnienie czy płacić będzie mi firma czy komuna i jak jest z tym po urodzeniu dziecka ile płacą i ile można siedzieć z maleństwem w domu prosze pomóżcie bo nie wiem do kogo uderzać pozdrawiam :D:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej