Ogólne > Rodzina ...

CIĄŻA

<< < (52/94) > >>

cwsm111:

--- Cytat: vaxa_rys w 09 Sty 2012, 13:15:26 ---póki w ciąży nie wiedziałam, że bedę mieć bliźnieta, to nawet sie interesowałam tym tematem, ze wzgl. ekologicznych,ale ilosc pracy, prania, wieszania itd mnie skutecznie odstraszyła :D  i tak bez tego mam niezły młyn  ;D

--- Koniec cytatu ---

Nawet z jednorazówkami przy bliźniakach bym się załamał.

--- Cytat: biedronka w 09 Sty 2012, 11:22:24 ---Dziewczyny a zadna z Was nie uzywa pieluch wielorazowych? O na przyklad z takich:

http://www.pieluszkarnia.pl/pol_m_PIELUSZKI-WIELORAZOWE_Pieluszki-All-in-One-121.html

--- Koniec cytatu ---

Tylko dziewczyny potrafią zmieniać pieluchy ???

Na przykład takie używamy i nie tylko takie. Jest spory wybór w pieluchach wielorazowych, są też takie których więcej bym nie kupił.

--- Cytat: vordingborg w 09 Sty 2012, 18:09:10 ---//www.youtube.com/watch?v=1FxDMnzRgP4
--- Koniec cytatu ---

Czy kogoś to śmieszy prócz vordingborga.

Jomir:
Jasne, ze nie tylko dziewczyny zmieniaja pieluchy. Moj maz jedzie na rowni ze mna, jedynie o kupowe pieluchy sie targuje, a raczej probuje wymigac  ;D

vaxa_rys:
u nas po 16ej wszystkie pieluchy sa męża  ;D

Jomir:
Po 16 to moja Tatinka juz kupki nie robi, wiec cale dobro przypada albo Niani albo mi :)
No chyba, ze jest weekend, wtedy cale dobro taty :)

biedronka:

--- Cytat: cwsm111 w 09 Sty 2012, 19:58:23 ---

Na przykład takie używamy i nie tylko takie. Jest spory wybór w pieluchach wielorazowych, są też takie których więcej bym nie kupił.

--- Koniec cytatu ---

A tu w Danii kupowales te wielorazowki czy w Polsce? Jakie bys polecil dla noworodka a jakie kompletnie sie nie sprawdzaja?
Pozdrawiam!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej