Ogólne > Rodzina ...
CIĄŻA
vaxa_rys:
ja słyszałam naprawdę dużo złych opinii o szpitalu w Herlev. Jesli macie mozliwosc dojechac troszkę dalej, polecam Hillerød, kolezanki rodzące naturalnie tam również.
biedronka:
Nie mówcie... ja będe rodziła w Herlev... Ale bęzie to CC. Mam nadzieję, że nic strasznego się nie stanie! Ja znowu czytałam i słyszałam duuzo dobrych opinii o szpitalu w Herlev! Cóż, okaże się już niebawem!
asiorekk:
Ja będę rodziła w Hvidovre ale z tego co slyszalam to dobry szpital, ale tak czy siak jestem przerazona bo dosc ze to moja pierwsza ciaza to jeszcze na obczyznie...ale poki co na dunska sluzbe zdrowia na prawde nie mam co narzekac, zrobili mi wszytstkie badania jakie trzeba usg tak samo, wszystko ok jedynym minusem jest bariera jezykowa ale jak to sie mowi dla chcacego nic trudnego:) dam rade....zycze wszystkim czekajacym na rozwiazanie bezproblemowego i szybkiego porodu...i oby moj tez taki byl:))))) pozdrowionka
Solvej:
eh... i kobiety się wystraszyły ::) Moglybyscie darować sobie komentarze " a ja slyszalam dużo złych opinii....." Nie dosc , ze przyszle mamy sa zestresowane to jeszcze muszą toczytac.... ::) >:(
Jomir:
Dokladnie! Zwlaszcza, ze generalnie jezeli ktos jest niezadowolony to tak jak w przypadku Rybki, trafila po porstu na ignoranta. Jeden lekarz, ktory wazy na opinii calego szpitala.
Generalnie uwazam, ze obsluga w dunskich szpitalach jest naprawde dobra i troskliwa.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej