Ogólne > Rodzina ...

CIĄŻA

<< < (57/94) > >>

RybkaWillego:
Ja też uważam, że nie ma co oceniać szpitala po jednym lekarzu. Pierwszy lekarz który mnie badał to był konował, ale pani doktor która mnie badała jako ostatnia i przeprowadziła cesarkę, była bardzo fajna. Od razu widać było, że zna sie na tym co robi. Dokładnie wszystko nam wytłumaczyła i była bardzo miła. Poza tym opieka na oddziale też była tip top. Pielęgniarki i położne zawsze z uśmiechem służyły pomocą, bez względu na porę dnia czy nocy.

Pozdrawiam

vaxa_rys:
mi nie chodzi o to, żeby kogoś straszyć, mam inne rozrywki w życiu. Znajoma moja "leczy" sie w Herlev prawie 30 lat po ich błędzie lekarskim. Na przestrzeni 3 ostatnich lat wg niej bardzo sie tam pogorszylo, porównując z latami poprzednimi.

Moze ktoraś z mam potrzebuje kojec dla dziecka? Sprzedaje właśnie nasz, ogloszenie jest w dziale sprzedam. pozdrawiam

Jomir:
Hehe... tez przymierzam sie do sprzedazy kojca, ale moj maz wciaz twierdzi, ze jeszcze sie przydaje.  ;D

vaxa_rys:
nasz się zrobił zdecydowanie za mały dla 2 dziewcząt, juz w nim nie spią w ciągu dnia, tylko na podłodze na materacu.

ewelinaa:
Czesc wszystkim, ja bede w czerwcu rodzila w Riskilde Hospital, chetnie poznam kogos z okolic co rowniez jest w ciazy, jestem na chorobowym i nie ukrywam ze przykszymi sie w domu samej :P Ja mieszkam w  Solrod :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej