Ogólne > Rodzina ...

CIĄŻA

<< < (60/94) > >>

vaxa_rys:
piżamę lub koszulę do karmienia. wez ewentualnie  jeden zestawik ubranek,ktore moglabys w szpitalu zalozyc. Jak ja bylam w szpitalu,to akurat bylo tyle dzieci, ze czyste ubranka dla maluchow znikaly predko, a pralnia nie nadążała prac, wiec warto jeden "zapas" miec ze sobą na wszelki wypadek. Skoro spedzisz tam pare dni,mozesz zabrac komputer, internet bezprzewodowy jest na salach, bedziesz miala w wolnych chwilach kontakt z rodziną :) jak maluch bedzie spal.
butelki, silikonowe nakladki, laktatory-wszystko jest w szpitalu do dyspozycji jesli bedziesz potrzebowac.

Reksio:
Witajcie po przerwie  :) Reksio postanowił wrócić do świata żywych, po porodzie i trzech intensywnych tygodniach z Maluszkiem  :D

9 marca o 3.15 urodziłam naszą wyczekiwaną Wiktorię  - stąd też czasowa zmiana awatara  ;D

Pozdrawiam wszystkich!!!

Jomir:
Wielkie gratulacje dla mamy, cory i taty.

vordingborg:
Skoro jedno jest na świecie,
Róbcie zaraz drugie, trzecie.
Bo gdy razem duża grupa,
Wtedy i radości kupa! 

Moje gratulacje  :) :) :)

Sofi:

--- Cytat: mary79mary w 21 Mar 2012, 13:30:20 ---Dziewczyny mam planowane cc w kwietniu. Spedze w szpitalu kilka dni i zastanawiam sie co ze soba zabrac. Wiem, ze sa tam podpaski czy pieluchy dla malego.

Ale ze soba powinna zabrac szlafrok, klapki, kosmetyki (szampon, balsam do ciala, krem do buzi, paste i szczoteczke, grzebien, zel pod prysznic) bielizne dla siebie, ubranka na wyjscie dla dziecka, recznik.

Czy cos jeszcze??

Bede w Herlev Hospital.

--- Koniec cytatu ---

Ja miałam cesarkę w szpitalu w Herlev i wyszłam 2 doby po porodzie także nie szykuj się na długi pobyt. Dla maluszka śpioszki i kafatniki są a także pieluszki, dla Ciebie koszule nocne, podpaski, majtki z siatki. A tak na marginesie: całkiem spoko jedzenie (szwedzki bufet) no i przyznam że opieka też jest wspaniała, szpital godny polecenia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej