Ogólne > Rodzina ...
CIĄŻA
Reksio:
A jeśli ktoś zechce poczytać o faktach (piszę przeczytać artykuł a nie sugerować się jedynie tytułem) to polecam poniższy link. Napisany przez dr. Jerzego Jaśkowskiego po 1. w Polsce (2008 rok) międzynarodowej konferencji dot. powikłań poszczepiennych:
http://www.dakowski.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=780&Itemid=53
Miłego czytania MC :), jesteś kumata w tych tematach, ale może o tym nie słyszałaś ;)
I jescze jedna perełka (suche fakty):
http://www.autyzm-szczepienia.eu/uploads/List_do_wakcynologow_poprawiony%5B3%5D%20adobe.pdf
Idris:
--- Cytat: MalaCzarna w 11 Cze 2012, 19:32:11 ---JOMIR nie ma już żadnych wątpliwości SCZEPIENIA = AUTYZM
--- Koniec cytatu ---
Mala czarna na jakiej podstawie stawiasz znak rownosci miedzy szczepieniami i autyzmem?
Na podstawie artykulow z " wolne media" bo jesli tak to musze stwierdzic, ze takiego pseudo naukowego belkotu juz dawno nie czytalam. Artykul, ktory tak naprawde nie dowodzi niczego.
A co do demonizowania szczepien naprawde uwazacie, ze szczepienia przeciwko ospie byly zle? Polio, odrze, rozyczce?
vaxa_rys:
--- Cytat: Reksio w 11 Cze 2012, 23:57:48 ---No to masz sporo wolnego czasu, bo ciagle tu jesteś; jak zwykle rozindyczyłaś się i walisz z błędami.
I nie, nie zrobiło mi się wstyd, bo do tego trzeba byłoby godnej osoby żeby mnie zawstydzić, a ty nie jesteś i nigdy nie będziesz w stanie mnie zawstydzić. Byle kto z wyrośniętym ego nie będzie też mi mówił co mam robić, słonko. Też tyle razy już ci to pisałam.
Ja argumenty mam tyle że niezgodne z twoim zdaniem, a ty przecież musisz miec rację. Już na początku, kiedy sie ze mną kłóciłaś, ludzie mi pisali na privie żebym nie dała ci się sprowokować bo to lubisz i nie odpuszczasz. Po kilku miesiącach zaczynam im przyznawać rację.
--- Koniec cytatu ---
wstyd to czytac takie teksty, przepychanki słowne, kazdy ma swoje zdanie,ma prawo je napisac i nawet dyskutowac, ale rób to z godnością, im wiecej ublizasz innym, tym gorzej swiadczy to o tobie...
MalaCzarna:
--- Cytat: Idris w 12 Cze 2012, 01:12:13 ---Mala czarna na jakiej podstawie stawiasz znak rownosci miedzy szczepieniami i autyzmem?
Na podstawie artykulow z " wolne media" bo jesli tak to musze stwierdzic, ze takiego pseudo naukowego belkotu juz dawno nie czytalam. Artykul, ktory tak naprawde nie dowodzi niczego.
A co do demonizowania szczepien naprawde uwazacie, ze szczepienia przeciwko ospie byly zle? Polio, odrze, rozyczce?
--- Koniec cytatu ---
Na podstawie dowodów i tysięcy dzieci które po szczepieniu zachorowały.
Dowodów jest mnóstwo chociażby wcześniejsze linki podane na tym forum.
A z tymi wolnymi mediami widzisz to tak jest bełkoczą i bełkoczą ,nie można ich przekupić(zupełnie nie lecą na kasę jak inni lekarze ,czasopisma medyczne itd), nie można zastraszyć (chociaż próbowano różnych sztuczek ) ,dla nich prawda jest najważniejsza i już ! :D
Uparli się aby uratować jak największą liczbę dzieci i dorosłych i nijak nie można im tego z głowy wybić. ;) :D
Wywlekają na światło dzienne wszystkie machloje Wielkiej Farmy i ich sługusów ,wydaje się że mają wszędzie swoje macki ... jak nawiedzeni nękają nas prawdą ;) :D .
marysha:
Mała Czarna! Boże, jak się cieszę, że znalazła się tak szlachetna osoba, która chce stoczyć walkę ze skorumpowanym środowiskiem farmaceutyczno-lekarskim. Jest to osoba o niesamowitej kulturze osobistej, empatii, bezinteresowna, tolerancyjna i otwarta na dyskusję...
Jako, że przejęta jestem losem wszystkich dzieci narażonych na pochopne decyzje ich nieświadomych matek, chciałabym wiedzieć , jak duży jest odsetek szczepionych dzieci, u których zdiagnozowano spektrum autyzmu. Ponad wszelką wątpliwość, żadne tam takie być może, zdaję się. Zdaję się na dane Małej, bo przecież nie można polegać na tej bandzie przekupnych medyków.
Z wyrazami szacunku.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej