poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: robert buczek!!!  (Przeczytany 23278 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline koto1986

• Początkujący
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 0
  • -Otrzymane: 0
  • Reputacja: +0/-0
Odp: robert buczek!!!
« Odpowiedź #15 dnia: 07 Lis 2010, 09:02:01 »
 Wklejam art, ale czy Ty i tobie podobni  frajerzy  to zrozumieją

frajer to gościo który sprzedał drugiego dla swojego dobra, rozprół sie na drugą osobę żeby tylko sam nie poszedł siedziec!!! to jest FRAJER. jak ci sie kiedys noga podwinie to zacytuj swój artykół na celi zobaczymy czy tam bedziesz taki-ka pewny-a. swojej wypowiedzi...

JAGODA46

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 07 Lis 2010, 09:41:43 »
Sytuacja dosc zabawna widac najbardziej zorientowani sa ci co z  tematem nie mieli doczynienia. Sytuacja napewno ma cos na rzeczy. Dziwi mnie poparcie niektorych osob dla tego goscia bo to znaczy ze sami tak robia tylko ze na inna skale.
nie chodzi zeby ktos popierał takie czyny jakich sie dopuscil,p.Buczek .krzycza wszyscy ,a tak  naprawde nic nie robia,a p.Buczek dalej kapuche robi na ludziach,kloca sie miedzy soba,i chyba szybciej jeden drugiemu by dal po ryju za uzycie slowa ,,frajer,,inz wybrali sie dp  pana Buczka z wizyta.napewno jak sie wyzalą to im troche ulży.

Offline vera

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • Reputacja: +1/-1
« Odpowiedź #17 dnia: 07 Lis 2010, 12:35:15 »
Ja nie wiem kto ma racje i malo mnie to interesuje. To co robi buczek to jego sprawa - oczywiscie jezeli to prawda to sa na takich odpowiednie organy. Co do nabranych to tez mi ich nie zal bo potygodniu powinni zrezygnowac. Ci nabrani to zapewne lykali bajeczke za bajeczka. Dali sie wykorzystac i tyle sami sobie winni. Mozna tez rozpatrywac kwestie ze nie pracowali jak nalezy itp itd wtedy takim pseudo fachowcom kasa sie nie nalezy. I zgodze sie z przedmowczynia ze temat powinien byc zalatwiony miedzy samymi zainteresowanymi. Wiedzieli na co sie godza a ze sie nuewywiazywali z roboty . Nikt za nic kasy nie sa. Jak dla mnie wina jest po obu stronach.
Najgorsze jest to ze info idzie w swiat i sie nie ma co dziwic ze dunczycy mysla ze mozemy robic za pol darmo albo za nic. Tak wiec ze jakis gosc nie dostal 1000koron jest malo wazne.

Za chwile tacy beda wykorzystywani przez turkow jak sie zorientuja ze tak mozna tania sile robocza wyrwac.

JAGODA46

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: 07 Lis 2010, 20:00:11 »
I TU MASZ RACJE JUZ PO PIERWSZEJ WYPLACIE JAK MI BY  SIE NIE PODOBALO MOWIE  ZEGNAM.A NIE TERAZ HOJRAKI NA FORUM ,A PRZYJDZIE CO DO CZEGO TO......... DOKONCZ SAM. JEDEN MADRZEJSZY OD DRUGIEGO,ALE TYLKO JAK MOZE KLIKAC NA KLAWIATURZE,AFERZYSCI I TYLE.BIEDNI ///SAMI SOBIE WINNI.CZEGO SIE BOI JEDEN Z DRUGIM BUCZEK JEST SAM CZEMU TAKI JEDEN Z DRUGIM NIE POJEDZIE DO NIEGO I NIE ZALATWI SPRAWY,TYLKO ROBIA JAKIES WYROKI ZAOCZNENA FORUM.WSTYDZE SIE ZA TAKICH POLAKOW ,BO NAJPIERW GODZA SIE NA KAZDE WARUNKI, AJAK TROCHE W PIORKA OBROSNA TO CHCA POKAZAC CO TO ONI NIE MOGA.ZRESZTA CO SIE DZIWIC ROZNE RZECZY SIE TU SLYSZALO.

Offline frisms

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 59
  • -Otrzymane: 32
  • Reputacja: +2/-2
« Odpowiedź #19 dnia: 07 Lis 2010, 21:27:52 »
Jeni - interesująca definicja lub opis ”frajera”...ale żenujący wątek  :-[  jak na to Forum

gdyby tak sam z siebie się wykasował byłoby znowu przyjemnie  :)…cicho,pogodnie jak w jesienne popołudnie

Offline Emill

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 2
  • -Otrzymane: 19
  • Reputacja: +5/-3
« Odpowiedź #20 dnia: 07 Lis 2010, 23:06:51 »
Zamiast rzucania k***** i frajerami na lewo i prawo to może ktoś, kto  JEST POSZKODOWANY opisze na czym polega owo oszustwo??

Za chwile tacy beda wykorzystywani przez turkow jak sie zorientuja ze tak mozna tania sile robocza wyrwac.
Ta chwila minęła już dawno temu...

JAGODA46

• Gość
« Odpowiedź #21 dnia: 08 Lis 2010, 18:54:52 »
Zamiast rzucania k***** i frajerami na lewo i prawo to może ktoś, kto  JEST POSZKODOWANY opisze na czym polega owo oszustwo??
Ta chwila minęła już dawno temu...
Udez w stol a nozyce sie odezwia .napisz wiecej czemu cie tak obrzucaja błotem na forum.dziwne jest to wszystko.czy naprawde nie powypłacałes tym ludziom kasy,jak pracowali?.odpowiedziales bardzo ogolnikowo,bo ja nie pozwoliłabym zeby ktos moimi danymi personalnymi rzucał na lewo i prawo.a paowie ucichli jak zobaczyli ze pan Buczek sie odezwal.no do boju panowie.pan Buczek was czyta, i miejcie odwage zalatwic to z nim.bo zachowujecie sie jak byscie byli u dziadka za stodoła,sztachety w dłoń  ,i cisza,,,,,,,,,, ::)

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #21 dnia: 08 Lis 2010, 18:54:52 »

Offline vordingborg

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 77
  • -Otrzymane: 550
  • Reputacja: +58/-30
« Odpowiedź #22 dnia: 08 Lis 2010, 20:16:48 »

frajer to gościo który sprzedał drugiego dla swojego dobra, rozprół sie na drugą osobę żeby tylko sam nie poszedł siedziec!!! to jest FRAJER. jak ci sie kiedys noga podwinie to zacytuj swój artykół na celi zobaczymy czy tam bedziesz taki-ka pewny-a. swojej wypowiedzi...
Przecież to nie frajer tylko ŚWIADEK KORONNY

JAGODA46

• Gość
« Odpowiedź #23 dnia: 08 Lis 2010, 21:21:31 »

A ten to chyba siedział i grypsował bo tak dobrze zna zycie na celi.wiecej rozwagi panowie ,bo to juz ,smieszne jest,ale z ortografią to tak trochę na bakier ;D

Offline Emill

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 2
  • -Otrzymane: 19
  • Reputacja: +5/-3
« Odpowiedź #24 dnia: 08 Lis 2010, 23:17:23 »
Coś ci się kobieto pomyliło chyba...

Offline jeni

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • Reputacja: +1/-0
« Odpowiedź #25 dnia: 09 Lis 2010, 00:18:56 »
@ Jagoda...Nie pisz bez potrzeby dużymi literami, gdyż oznaczają one raczej krzyk i rozpacz nie nadużywaj tego.

JAGODA46

• Gość
« Odpowiedź #26 dnia: 09 Lis 2010, 08:34:37 »
@ Jagoda...Nie pisz bez potrzeby dużymi literami, gdyż oznaczają one raczej krzyk i rozpacz nie nadużywaj tego.

Krzyk to z bezsilnosci ze tak postepuja a rozpaczze tacy istnieja .widzisz jak ci co najwiecej krzyczeli siedza juz cicho Nic nie robia.

[Posted on: 09 Lis 2010, 08:29:51]

Coś ci się kobieto pomyliło chyba...

Nie pisz ze mi sie cos pomylilo,bo to nie ja jestem tu pomylka.napisalam tak bo bardzo ciekawa wiadomosci dostalam na pv..jeszcze sie nie polapales oco w tym chodzi?

Offline frisms

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 59
  • -Otrzymane: 32
  • Reputacja: +2/-2
« Odpowiedź #27 dnia: 09 Lis 2010, 20:06:12 »
ah,jej i po co ta cala dyskusja ....o niczym, ani to nie rozwija ani nie można wzbogacić swojej wiedzy  :( jakies  analizowanie fenomenu frajera...wow!
gdyby sie tak...to wszystko samo wykasowalo  ;D

Offline felek5435

• Podziękowania
  • Reputacja: +0/-0
« Odpowiedź #28 dnia: 07 Lip 2011, 20:56:00 »
siemka wszystkim oszukanym w polsce i danii ja przyjechalem tydzien temu z danii od roberta buczka slyszalem na jego temat juz w danii i dlatego ziechalem od niego to jest fraier to jest jego adres w danii Vindebyvej25   2730Herlev i numer kont.004550757603 jak chcecie go dorwac to teraz podobno zmienial bendzie mieszkanie po sie dowiedzial ze go ludzie scigaja powodzenia

Offline lukashero

• Zwykły
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 19
  • -Otrzymane: 43
  • Reputacja: +25/-24
« Odpowiedź #29 dnia: 07 Lip 2011, 21:41:54 »
Nie dyskutuj z idiota, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem.

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #29 dnia: 07 Lip 2011, 21:41:54 »