Regionalne > Århus, Aalborg ...
Transport z lotniska - 10 września
Baumi:
Hans, otrzymujesz złotą łopatę za odkop sprzed ponad 2 miesięcy :D
greg1969:
--- Cytat: Baumi w 27 Lis 2011, 11:57:19 ---Hans, otrzymujesz złotą łopatę za odkop sprzed ponad 2 miesięcy :D
--- Koniec cytatu ---
dobre :D :D.
Hans:
--- Cytat: Baumi w 27 Lis 2011, 11:57:19 ---Hans, otrzymujesz złotą łopatę za odkop sprzed ponad 2 miesięcy :D
--- Koniec cytatu ---
A gdzie mogę ta łopatę odebrać? Na zimę by mi się przydała, jak trzeba będzie chodnik odśnieżyć...
greg1969:
Myślę, że w Jem & Fix choć nie będzie złota ;D ;D. Zwykłą stalówkę w zimie 2009/2010 nabyłem tam za 180kr a było to towar deficytowy :D :D. Zwykłych do odśnieżania nie było bo wykupili to wziąłem taką sztychówkę - do dziś nieodzowny gadżet w bagażniku zimą ;D ;D. A ten banan u kolegów jak zobaczą szpadel w bagażniku, myślą, że z lasu wracam ;D ;D i że kogoś tam zakopałem ;D.
fiskeren30:
--- Cytat: greg1969 w 27 Lis 2011, 21:46:52 ---Myślę, że w Jem & Fix choć nie będzie złota ;D ;D. Zwykłą stalówkę w zimie 2009/2010 nabyłem tam za 180kr a było to towar deficytowy :D :D. Zwykłych do odśnieżania nie było bo wykupili to wziąłem taką sztychówkę - do dziś nieodzowny gadżet w bagażniku zimą ;D ;D. A ten banan u kolegów jak zobaczą szpadel w bagażniku, myślą, że z lasu wracam ;D ;D i że kogoś tam zakopałem ;D.
--- Koniec cytatu ---
Uważaj na kolesi z dyskoteką na aucie....oni nie lubią takich gadżetów w aucie. Kiedyś byłem za miastem ukopać robaków na ryby...za zwykłą saperkę zrobili mi taką jazdę jakby to był karabin maszynowy :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej