Regionalne > Århus, Aalborg ...

Transport z lotniska - 10 września

<< < (2/3) > >>

Baumi:
Hans, otrzymujesz złotą łopatę za odkop sprzed ponad 2 miesięcy :D

greg1969:

--- Cytat: Baumi w 27 Lis 2011, 11:57:19 ---Hans, otrzymujesz złotą łopatę za odkop sprzed ponad 2 miesięcy :D

--- Koniec cytatu ---
dobre  :D :D.

Hans:

--- Cytat: Baumi w 27 Lis 2011, 11:57:19 ---Hans, otrzymujesz złotą łopatę za odkop sprzed ponad 2 miesięcy :D

--- Koniec cytatu ---
A gdzie mogę ta łopatę odebrać? Na zimę by mi się przydała, jak trzeba będzie chodnik odśnieżyć...

greg1969:
Myślę, że w Jem & Fix choć nie będzie złota  ;D ;D.  Zwykłą stalówkę w zimie 2009/2010 nabyłem tam za 180kr a było to towar deficytowy  :D :D. Zwykłych do odśnieżania nie było bo wykupili to wziąłem taką sztychówkę - do dziś nieodzowny gadżet w bagażniku zimą  ;D ;D. A ten banan u kolegów jak zobaczą szpadel w bagażniku, myślą, że z lasu wracam  ;D ;D i że kogoś tam zakopałem  ;D.

fiskeren30:

--- Cytat: greg1969 w 27 Lis 2011, 21:46:52 ---Myślę, że w Jem & Fix choć nie będzie złota  ;D ;D.  Zwykłą stalówkę w zimie 2009/2010 nabyłem tam za 180kr a było to towar deficytowy  :D :D. Zwykłych do odśnieżania nie było bo wykupili to wziąłem taką sztychówkę - do dziś nieodzowny gadżet w bagażniku zimą  ;D ;D. A ten banan u kolegów jak zobaczą szpadel w bagażniku, myślą, że z lasu wracam  ;D ;D i że kogoś tam zakopałem  ;D.

--- Koniec cytatu ---

Uważaj na kolesi z dyskoteką na aucie....oni nie lubią takich gadżetów w aucie. Kiedyś byłem za miastem ukopać robaków na ryby...za zwykłą saperkę zrobili mi taką jazdę jakby to był karabin maszynowy :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej