Ogólne > Hydepark

Jazda bez prawka B autem po Danii

<< < (5/7) > >>

NUTEK:

--- Cytat: piott w 08 Paź 2011, 12:06:39 ---Ja to bym od razu do pudla i do zakladu psychiatrycznego. Przeciez ktos bez prawa jazdy moze zabic ciebie i twoja rodzine .Osobiscie znam takiego i bedzie siedzial bardzo dlugo..................
Tylko nieodpowiedzialny duren siada za kabusewnice bez prawka a nastepni to ci co  jada  obok niego lub pozwalaja prowadzic .

Ciesz sie ze nikomu krzywdy nie zrobil bo nie mialby juz czasu na egzamin bo  w puszce nie robia..i nie ma czym sie chwalic i do tego glupkowato usmiechac .

--- Koniec cytatu ---
No cale szczescie,ze nie zabil nikogo,moze dlatego
,ze umie jezdzic,a Ty Piott zamiast saczyc jad,zastanow sie nad soba,bo chyba jestes lekko zakompleksiony.
A jesli chodzi o moje glupkowate usmieszki,jak raczyles je okreslic. to nic Ci do tego.

agnieszka1234:
a wiecie może czy policjant daje mandat odrazu na te 5000kr czy czeka się na jakieś pismo? co jeśli złapano kogoś podczas trwania zakazu w Danii, jednak był trzeźwy, a zabrano mu prawie 3 latabtemu za jazdę po pijanemu

Jomir:
Za jazde bez prawa DO jazdy:

1.gang 5.000 kr. - pierwszy raz
2.gang 6.000 kr.  - drugi raz it.
3.gang 7.500 kr.
4.gang 10.000 kr.
5.gang syv dages fængsel - 5 raz - tydzien wiezienia

List z drukiem polecenia zaplaty przyjdzie poczta.

lonewolf:

--- Cytat: lutek w 08 Paź 2011, 16:23:13 ---niejeden bez prawa jazdy jezdzi lepiej niż ten,który taki dokument posiada od dawien dawna......taki maly wniosek zawodowego kabusewcy ;)

--- Koniec cytatu ---

Ja niezle pilotuje avionetke , choc nie mam patentu pilota-zapraszam na lot

varszafiak:

--- Cytat: Jomir w 21 Sie 2013, 19:38:27 ---Za jazde bez prawa DO jazdy:

1.gang 5.000 kr. - pierwszy raz
2.gang 6.000 kr.  - drugi raz it.
3.gang 7.500 kr.
4.gang 10.000 kr.
5.gang syv dages fængsel - 5 raz - tydzien wiezienia

List z drukiem polecenia zaplaty przyjdzie poczta.

--- Koniec cytatu ---
Tak niska grzywna pod warunkiem ze nie jestes uczestnikiem kolizji.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej