Ogólne > Kącik Kulinarny
Nabiał itp. z Polski
faja:
Bardzo dobra jest tez kålpølse, przypomina mi kielbase polska surowa
CzaryMary:
Nabiał wolę duński, a całą resztę żywności polską :) Oczywiście brakuje twarogu i kefiru, ale podoba mi się to, że bez problemu w każdym sklepie mogę kupić ekologiczne mleko.
seba08:
Kefir mozna łyknąc ze smakiem bez ryzyka w niedużej ilości jak i zsiadłe mleko gęste od żelatyny jak galaretka prawie. Ja pije rano czesto kernemelk duńskie od Arla oni maja chyba wszystkie produkty naprawde dobre.Ostatnio tez polubiłem nawet turecki kefir AYRAN dobry bardzo ,choc w połowie woda ale o dziwo moge po nim spokojnie chodzic po ulicach :) Jestem tylko ciekawy czy jutro z rana te osoby co glosowaly na NIE beda tak odwazne i przed wyjsciem do pracy wypija powiedzmy po 300 ml rodzimej maslanki ;D ;D ;D no przyznac sie
greg1969:
Oj seba tak wspominasz tą polską maślankę a może Ty ją z czymś pomieszałeś ???...... :D :D :D :D. (z jakimś wyskokowym napojem, często niektórzy stosują ją, myślą, że pomoże the day after ;D ;D ;D ale ona nie pomaga tylko robi spustoszenie ;D ;D.
seba08:
I tu sie mylisz przyjacielu bo ja nie pije alkoholu ,oczywiscie lubie wypic sobie piwo dla relaksu ale nic poza tym .Czekałem na to myslałem ze bedzie odrazu atak .....ooo posrał sie i teraz płacze ;D ;D ;D Tak tylko wrzuciłem z nudów żeby poznać opinie innych.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej