Ogólne > Kultura
Kabaret Limo w Lutym 2012 w Kopenhadze
Reksio:
To mu trzeba minusika dać :) I drugi za brak mordki lub ogonka :D
adriana1983:
ja z checia bym poszla , tylko nie ma mi kto synka przypilnowac ot taki problem :-(, co do dunskiego jest czlowiek sie go w stanie nauczyc z technolgi tzn z tv, sama jestem przykladem, ktory pomimo problemow w 50% do 80% rozumie ten jezyk niestety z gadaniem trudniej i z pisaniem ale jakos sobie radze :-) teraz powrot do szkoly po ponad .. oj dlugiej przerwie. Co do ceny bilety popieram wczesniejsze wypowiedzi. Cena jest jak na dk w miare ok przy zarobkach jakie tu ludzie maja. Pozatym nie ma sal za darmo, reklam, poswieconego czasu itp. itd. Wiem cos o tym bo zajmowalam sie organizowaniem podobnych imprez ale z 10 lat temu w PL. I nikt za darmo nic nie robi, sa to koszta i to ogromne a stawi gwiazd przekraczaja nawet wasze ceny we snach. Pozatym niekiedy maja giazdorskie wymagania, ktorym organizator musi sprostac. i nie zdziwilabym sie Kubie jak musiaby sie dokladac z wlasnej kieszeni do organizowania takich imprez. Bo nie ma gwarancji ze bedzie wymagana liczba osob by pokryc koszta przyjazdu, wystepu i gazy i czesto nawet w Polsce organizatorzy sie dokladaja z wlasnej kieszeni do takich imprez bo nie przychodzi oczekiwana liczba osob, by nawet zaplacic kontraktowa stawke za show. Wiec ludzie opanujecie sie zanim jakies bzdury wypiszecie w necie, jak nie znacie realiow i funkcjonowania show businessowego swiatka. A takie imprezy na terenie Dani sa rzdkim zjawiskiem ale za to super pomyslem integrujacym ludzi. Nie jedna osoba wrocila z placzem do Polski , bo inna kultura i brak Polskosci im bylo. A jak ktos cos robi to sie psy na cenie biletu wiesza. Kuba podziwiam CIe za zaangazowanie w to co robisz i to, ktore jest prawie robione charytatywnie , bo wiem ze to lubisz co robisz. ;-) Niestety szkoda, ze malo polakow docenia prace i wklad, tylko potrafia narzekac ale ot to taka mentalnosc polakow, cudze chwalicie swego nie znacie a obcym byscie w dupe wlezli niczym wazelina. Tak ot to prawda jest. Pozdrawiam.
gumiscph:
--- Cytat: Solvej w 31 Sty 2012, 20:29:42 ---Widac, a Lukashero nie poznaje :o >:( To zakrawa na minus !!
--- Koniec cytatu ---
To beda jutro te ciasteczka na kabaret ???? O:)
Nawigacja
Idź do wersji pełnej