Ogólne > Kącik Kulinarny

Pączki

(1/8) > >>

mmarek46:
Witam,odnośnie ogłoszenia do pączków,które czytałem tu  kilka dni temu.Przejeżdżałem wczoraj przez Farum,i zajechałem do tej piekarni,pączki były naprawdę smaczne,polecam wszystkim

mawi:
komunikat  był w dziale ogłoszeń  bez podania  adresu kontaktowego i nic nie wnosił  do działu ogłoszeń . wykasowałam

a co do pączków ,jest teraz czas  kiedy w piekarniach możesz kupić  berlines - to podobne pączki do polskich  tak samo  pyszne są klejner  , w piekarni są  najlepsze  ,ostatnio kupiłam w Fotex  były okropne ,  najlepsze  klejner i berlinas jakie jadłam  to z piekarni w Hune  , polecam

roga:

--- Cytat: mawi w 04 Gru 2011, 21:06:59 ---komunikat  był w dziale ogłoszeń  bez podania  adresu kontaktowego i nic nie wnosił  do działu ogłoszeń . wykasowałam

a co do pączków ,jest teraz czas  kiedy w piekarniach możesz kupić  berlines - to podobne pączki do polskich  tak samo  pyszne są klejner  , w piekarni są  najlepsze  ,ostatnio kupiłam w Fotex  były okropne ,  najlepsze  klejner i berlinas jakie jadłam  to z piekarni w Hune  , polecam

--- Koniec cytatu ---
,,,,,najlepsze  klejner i berlinas jakie jadłam  to z piekarni w Hune  , polecam ,,,,

Czyzby jest mowa o Hune niedaleko Blokhus w Ponocnej Jutlandii? Jezeli tak to sie zgadza, ze maja wspaniale wypieki, ale nie wiem czy berliner, poniewaz bywam w tamtych stronach tylko latem, kiedy niestety ani berliner ani klejner "nie sa w modzie". 

mmarek46:
moim zdaniem wnosił ,bo dzięki temu dowiedziałem się gdzie można kupić dobrego polskiego pączka ,a nie jakieś podróbki,czy też odgrzewanego ,jak w polskich sklepach w Kopenhadze,może niech wypowiedzą się prawdziwi smakosze pączków, którzy próbowali je z owej piekarni,pozdrawiam wszystkich smakoszy polskich pączków, miłego dnia. ;)

franek:
ja sam sobie robie przynajmniej wiem co jem potrzeba jednej godziny i jest frajda

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej