Ogólne > Kącik Kulinarny
Pączki
mmarek46:
Witam,odnośnie ogłoszenia do pączków,które czytałem tu kilka dni temu.Przejeżdżałem wczoraj przez Farum,i zajechałem do tej piekarni,pączki były naprawdę smaczne,polecam wszystkim
mawi:
komunikat był w dziale ogłoszeń bez podania adresu kontaktowego i nic nie wnosił do działu ogłoszeń . wykasowałam
a co do pączków ,jest teraz czas kiedy w piekarniach możesz kupić berlines - to podobne pączki do polskich tak samo pyszne są klejner , w piekarni są najlepsze ,ostatnio kupiłam w Fotex były okropne , najlepsze klejner i berlinas jakie jadłam to z piekarni w Hune , polecam
roga:
--- Cytat: mawi w 04 Gru 2011, 21:06:59 ---komunikat był w dziale ogłoszeń bez podania adresu kontaktowego i nic nie wnosił do działu ogłoszeń . wykasowałam
a co do pączków ,jest teraz czas kiedy w piekarniach możesz kupić berlines - to podobne pączki do polskich tak samo pyszne są klejner , w piekarni są najlepsze ,ostatnio kupiłam w Fotex były okropne , najlepsze klejner i berlinas jakie jadłam to z piekarni w Hune , polecam
--- Koniec cytatu ---
,,,,,najlepsze klejner i berlinas jakie jadłam to z piekarni w Hune , polecam ,,,,
Czyzby jest mowa o Hune niedaleko Blokhus w Ponocnej Jutlandii? Jezeli tak to sie zgadza, ze maja wspaniale wypieki, ale nie wiem czy berliner, poniewaz bywam w tamtych stronach tylko latem, kiedy niestety ani berliner ani klejner "nie sa w modzie".
mmarek46:
moim zdaniem wnosił ,bo dzięki temu dowiedziałem się gdzie można kupić dobrego polskiego pączka ,a nie jakieś podróbki,czy też odgrzewanego ,jak w polskich sklepach w Kopenhadze,może niech wypowiedzą się prawdziwi smakosze pączków, którzy próbowali je z owej piekarni,pozdrawiam wszystkich smakoszy polskich pączków, miłego dnia. ;)
franek:
ja sam sobie robie przynajmniej wiem co jem potrzeba jednej godziny i jest frajda
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej