Ogólne > Kącik Kulinarny

Pączki

<< < (5/8) > >>

fiskeren30:

--- Cytat: franek w 05 Gru 2011, 10:32:35 ---ja sam sobie robie przynajmniej wiem co jem potrzeba jednej godziny i jest frajda

--- Koniec cytatu ---

ja też kiedyś robiłem, nawet niezłe wychodziły :)  Ale już nie robię bo jak się ciasto zaczynia to pachnie jak....no właśnie! Pachnie jak zacier :/  Tęsknota za ojczyzną wzbiera na sile...

Jomir:
Reksio, Ty sie juz w zeznaniach placzesz  ;D

Przyjechalas do Danii 23 lata temu, jako dziecko (tak male, ze nie mialas szansy nauczyc sie pisac poprawnie), a tu 12 lat temu juz sie od Polonii odlaczylas???

Moze notuj sobie, co kiedy napisalas, by Twoje opowiesci kupy sie trzymaly  ;D

franek:
sloneczna drogo troche luzu winko z francji czy wloch jest dobre ale polecam z australii fiskeren30 mam te same problemy nos sciskam spinaczem i ok lubisz lapac rybki daj namiar odezwe sie mieszkam nad mozem Jomirka jestes nie wyzta i moze nie spelniona PRZEDREKSIEM I RODZICAMI CHYLE CZOLO bo pisze ladnie i skladnie czego tobie brakoje Jomirka

Solvej:
Powiariowali!!! Kumpelke do kieliszka szukaja!  >:(  Adwent jest, odlozcie te kieliszki bo calkiem Was ...  ::)

Rybki?!  :o fuj!

franek:
ciebie nikt nie szuka sama sie znalazlas a tak to rybki to rybki winko to winko i nikt ciebie nie namawia  adwent mozemy trzymac caly rok

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej