Ogólne > Kącik Kulinarny
Pączki
fiskeren30:
--- Cytat: franek w 05 Gru 2011, 10:32:35 ---ja sam sobie robie przynajmniej wiem co jem potrzeba jednej godziny i jest frajda
--- Koniec cytatu ---
ja też kiedyś robiłem, nawet niezłe wychodziły :) Ale już nie robię bo jak się ciasto zaczynia to pachnie jak....no właśnie! Pachnie jak zacier :/ Tęsknota za ojczyzną wzbiera na sile...
Jomir:
Reksio, Ty sie juz w zeznaniach placzesz ;D
Przyjechalas do Danii 23 lata temu, jako dziecko (tak male, ze nie mialas szansy nauczyc sie pisac poprawnie), a tu 12 lat temu juz sie od Polonii odlaczylas???
Moze notuj sobie, co kiedy napisalas, by Twoje opowiesci kupy sie trzymaly ;D
franek:
sloneczna drogo troche luzu winko z francji czy wloch jest dobre ale polecam z australii fiskeren30 mam te same problemy nos sciskam spinaczem i ok lubisz lapac rybki daj namiar odezwe sie mieszkam nad mozem Jomirka jestes nie wyzta i moze nie spelniona PRZEDREKSIEM I RODZICAMI CHYLE CZOLO bo pisze ladnie i skladnie czego tobie brakoje Jomirka
Solvej:
Powiariowali!!! Kumpelke do kieliszka szukaja! >:( Adwent jest, odlozcie te kieliszki bo calkiem Was ... ::)
Rybki?! :o fuj!
franek:
ciebie nikt nie szuka sama sie znalazlas a tak to rybki to rybki winko to winko i nikt ciebie nie namawia adwent mozemy trzymac caly rok
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej