Ogólne > Kącik Kulinarny

Rybki

<< < (2/2)

greg1969:
Nie omieszkam pozdrowić! dzięki. Tak taki targ w dzień targowy (wtorek, piątek dla niewtajemniczonych) to miał swój urok ;D.

CzaryMary:

--- Cytat: seba08 w 10 Gru 2011, 00:34:37 ---Tak przeglądam strony różne ale mnie to nie zadowala a zkolei np. Robert Makłowicz (ktorego bardzo lubię)
--- Koniec cytatu ---
Ja też oglądam Makłowicza, połączenie przyjemnego (turystyka) z pożytecznym (gotowanie). Imponuje mi jego elokwencja, piękna polszczyzna, w dodatku miły dla ucha glos - można słuchać i słuchać... Obejrzeliśmy też wszystkie odcinki "Smaków czasu" Okrasy, z tego ugotowaliśmy... hmmm....  ;)

seba08:
Dokładnie tak jak mówisz CzaryMary tez ogladałem i potem atakowałem osiedlowy supermarket i jego chłodziarki ,aż czułem za plecami wzrok superwyszkolonego ochroniarza ,gdy zadługo wybierałem  :D przez to czesto sie konczyło na kurczaku albo kotletach .Polski obiad w niedziele :D miałem kiedys takich sasiadów nad nami mieszkali to przez dziesiec lat kobieta co niedziela o 12 w południe rozbijała długo i  sumiennie schabowe .Tak mi sie to zachowało w pamieci ze do dzisiaj staram sie nie uzywać tłuczka zwłaszcza w niedziele.Tutaj tez jest to widze mniej stosowane narzędzie .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej