Ogólne > Hydepark

PORWANIE 6 MIESIĘCZNEJ MAGDY

<< < (4/50) > >>

vaxa_rys:

--- Cytat: Reksio w 31 Sty 2012, 18:55:55 ---Jak dla mnie to ta młoda matka jakoś dziwnie się zachowywała. Gdyby mi dziecko porwali, to bym raczej nie patrzyła na to, czy kamery mnie onieśmielają... Ale każdy przecież jest inny, nie mnie ją oceniać  8)  Wydaje mi się jednak, że dziewczynki nie znajdą....

--- Koniec cytatu ---

a wiesz, ze istnieje cos takiego jak szok, rozpacz? Roznie ludzie reagują w obliczu nieszczescia, sama nie wiesz jakbys sie zachowała, bo tego nie przezyłas.

JULIA1964:

--- Cytat: vordingborg w 31 Sty 2012, 22:37:23 ---Tu się niema co dziwić  tylko nagłaśniać sprawę do skutku i na wszystkie możliwe sposoby.

--- Koniec cytatu ---
powiedział co wiedział ,takie wielkie umysły szukaja i co ?jest naglasniane i tylko jest nagonka robiona na tych młodych ludzi

JULIA1964:

--- Cytat: vaxa_rys w 31 Sty 2012, 22:40:29 ---
a wiesz, ze istnieje cos takiego jak szok, rozpacz? Roznie ludzie reagują w obliczu nieszczescia, sama nie wiesz jakbys sie zachowała, bo tego nie przezyłas.

--- Koniec cytatu ---
no ale do kamer bym nie pozowała tak czesto.przez to publika widzi tych biednych ludzi jak widzi ,ale nie nam oceniac,OBY SIE WSZYSTKO DOBRZE SKONCZYŁO.PROROKOWANIE NIE JEST DOBRYM ZWYCZAJEM.zal jest tych ludzi .fakt ,kazdy inaczej bedzie reagował na rozne sytuacje

vordingborg:

--- Cytat: JULIA1964 w 31 Sty 2012, 22:41:05 ---powiedział co wiedział ,takie wielkie umysły szukaja i co ?

--- Koniec cytatu ---
i mali ludzie najczęściej zauważają

Reksio:

--- Cytat: vaxa_rys w 31 Sty 2012, 22:40:29 ---

--- Koniec cytatu ---

Dzisiaj chyba jakaś nieprzytomna jesteś  :)  Przeczytaj sobie jeszcze raz mojego posta a szczególnie TRZECIE ZDANIE a potem krytykuj  :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej