Ogólne > Hydepark
PORWANIE 6 MIESIĘCZNEJ MAGDY
Solvej:
Psychologowie mówili aby nie oceniać, bo każdy ma inna psychikę i inaczej reaguje. Jeden z wypadku samochodowego ucieknie a jeszcze inny będzie opanowany i zadzwoni po pomoc.
Adriana, przecież nie jedne młode malzenstwo, albo i starsze, daje dzieci do dziadków,chciazby na weekend, aby sobie poszaleć ze znajomymi, w końcu rodzicielstwo nie oznacza rezygnacji ze wszystkiego (?)Nie jedna matka odzwyczaja szybko od karmienia piersią bo to tez jest uwiązanie i nie pozwala na nocne imprezy. Ja tego nie chwale, absolutnie, żeby nie było :)
A moze ta historia uczuli innych i beda zwracać uwagę co dzieje się u sasiadow obok? Czy dziecko, ktore wciaz płacze nie potrzebuje pomocy?
Żal mi tej Madzi i łzy się do oczu cisna, bo w niczym nie zawiniła, ale niestety, to nie pierwsze i ostanie dziecko, które traci życie przez najbliższe osoby :(
Jeszcze troche i bedzie wszystko wyjasnione, a matka bedzie sprawiedliwie ukarana!
dysza2412:
--- Cytat: Solvej w 03 Lut 2012, 22:45:42 ---Zareklamowalam i skonczylo sie za kilka minut :)
Nie wiadomo w co juz wierzyc, Rutkowski zle mowi o policjantach a policjanci o Rutkowskim, ze niby gwiazdora z siebie robi, ale jak dla mnie najbardziej prawdomowny jest jasnowidz Jackowski , tu w linku o Jego wizji ...
http://wiadomosci.wp.pl/title,Smierc-Magdy-to-byla-zaplanowana-akcja-nie-wypadek,wid,14224130,wiadomosc.html
Juz mnie meczy ten temat, moglby sie juz wreszcie zakonczyc ! :(
--- Koniec cytatu ---
Odnosząc się do linku...Jackowski rozwiązał tak naprawdę tę zagadkę, wskazał gdzie znajduje się ciało dziewczynki, mówił też, że mała nie żyje...Pozostaje kwestia "osoby-mężczyzny", która rzekomo pomagała matce Madzi...Nic więc dziwnego, że rodzice nie chcieli jego pomocy....Coś w tym jednak jest....
adriana1983:
--- Cytat: Solvej w 04 Lut 2012, 12:16:31 ---Psychologowie mówili aby nie oceniać, bo każdy ma inna psychikę i inaczej reaguje. Jeden z wypadku samochodowego ucieknie a jeszcze inny będzie opanowany i zadzwoni po pomoc.
Adriana, przecież nie jedne młode malzenstwo, albo i starsze, daje dzieci do dziadków,chciazby na weekend, aby sobie poszaleć ze znajomymi, w końcu rodzicielstwo nie oznacza rezygnacji ze wszystkiego (?)Nie jedna matka odzwyczaja szybko od karmienia piersią bo to tez jest uwiązanie i nie pozwala na nocne imprezy. Ja tego nie chwale, absolutnie, żeby nie było :)
A moze ta historia uczuli innych i beda zwracać uwagę co dzieje się u sasiadow obok? Czy dziecko, ktore wciaz płacze nie potrzebuje pomocy?
Żal mi tej Madzi i łzy się do oczu cisna, bo w niczym nie zawiniła, ale niestety, to nie pierwsze i ostanie dziecko, które traci życie przez najbliższe osoby :(
Jeszcze troche i bedzie wszystko wyjasnione, a matka bedzie sprawiedliwie ukarana!
moja droga tak wszystko ok dac dziadkom pod opieke, ale moja droga nie znikac z oczu dziecka 6 miesiecznego na dwa tygodnie, ktore to w takim wlasnie okresie potrzebuje matki, karmienia cycem, i bliskosci oraz milosci, tego zadni dziadkowie ci w tak wczesnym wieku nie zastapia. pozniej to ok. ja synka ale mial skonczone 3 latka wyslalam do polski na dwa tygodnie do dziadkow pierwszy raz. ale mial 3 latka nie 2 lub 3 miesiace czy pol roczku. A to jest ogromna roznica! Ich zachowanie pokazalo brak dojrzalosci rodzicielksiej.
--- Koniec cytatu ---
Solvej:
Ja Jej wcale nie usprawiedliwiam , Adriano.
Ja swoje dzieci, zostawilam pierwszy raz, przed BN, na dwie noce z dziadkami, bo sie z mezem do SPA wybralismy :P
inna:
http://www.facebook.com/index.php?lh=Ac8iihBZ_sBa1eHN#!/photo.php?fbid=102804396444270&set=a.102804023110974.2541.100001441301356&type=3&theater
Mi sie wydaje ze oni obydwoje stoja za tym. To jest link ojca fcb ta fotka mowi wszystko za siebie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej