Ogólne > Hydepark

PORWANIE 6 MIESIĘCZNEJ MAGDY

<< < (18/50) > >>

JULIA1964:

--- Cytat: speedtrans w 20 Mar 2012, 23:32:58 ---Istnieje cos takiego na forum jak opcja  ==== MODYFIKUJ ==== a nie monolog za monologiem prawie we wszystkich przyklejanych tematach zaśmiecasz forum Twoją traumą z dziecinstwa  ;D

--- Koniec cytatu ---
człowieku moze ty przezywasz traume.bo na to wyglada istnieje tez cos takiego jak privat i jak ktos ci brednie pisze na privat to daje odpowiedz na forum .po to jest .masz plusika za to ze jestes otwarty ;D i nie musisz sie na mnie odgryzac za temat o busiarzach .moze to ty swoimi wywodami zasmiecasz forum i tego tez ci nikt nie zabroni

JULIA1964:

--- Cytat: aisak w 20 Mar 2012, 23:34:28 ---Hej, hej kobieto, a po co tyle agresji?? Zlosc budzi zlosc a ona przemoc, itp... Ja uwazam, ze nalezy patrzec na siebie , na wlasne zachowanie. Wiec...nie znecaj sie nad drugim czlowiekiem....Kazdy ma swoej zdanie, zgadzam sie. Wiec mieszac moge, co uwazam za sluszne, rowniez herbate w szklance. Pozfdrawiam i spokojnych snow

--- Koniec cytatu ---
pewnie napisz to matce ktora tak postapiła z dzieckiem .po co tyle agresji w stosunku do takiej malenkiej istotki ,a ty jak chcesz to sie lituj nad takimi ludzmi .to jest moje zdanie i tyle nie musisz ze mna dyskutowac na ten temat .ja szanuje twoje zdanie i nie mam zamiaru skłaniac ciebie do popierania mojego ,spokojnych snow .rano trzeba wstac  ;D mozna i tez namieszac sobie w zyciu

Jomir:
Julio, nie bylas tam, nie widzialas...

Po raz kolejny sie pytam, jakimi nadzwyczajnymi cechami dysponujesz, ze roscisz sobie prawo do oceny wszytskich? Do dzielenia ludzi na dobrych i zlych, do obrzucania zlych blotem? Naprawde jestes taka nieomylna i nigdy nie popelnilas bledu?

Po to wymyslono wieki temu instytuacje sady, by ta ferowala wyroki. Daj sadowi szanse.

Jomir:

--- Cytat: JULIA1964 w 20 Mar 2012, 23:38:21 ---pewnie napisz to matce ktora tak postapiła z dzieckiem .po co tyle agresji w stosunku do takiej malenkiej istotki ,a ty jak chcesz to sie lituj nad takimi ludzmi .to jest moje zdanie i tyle nie musisz ze mna dyskutowac na ten temat .ja szanuje twoje zdanie i nie mam zamiaru skłaniac ciebie do popierania mojego ,spokojnych snow .rano trzeba wstac  ;D mozna i tez namieszac sobie w zyciu

--- Koniec cytatu ---

A skad wiesz, ze to dziecko doznalo przemocy, jeszcze raz pytam, bylas? widzialas? Domyslasz sie tylko, domysl to neistety za malo...

JULIA1964:

--- Cytat: Jomir w 20 Mar 2012, 23:55:50 ---A skad wiesz, ze to dziecko doznalo przemocy, jeszcze raz pytam, bylas? widzialas? Domyslasz sie tylko, domysl to neistety za malo...

--- Koniec cytatu ---
byc moze dla Ciebie potraktowanie drugiego człowieka jest czyms nadzwyczajny .tak popełniłam w swoim zyciu bełdy i napewno bede je nadal popełniac ,ale potrafie z nich wyciagac nauke ,a nie tak jak matka małej ,,było dziecko,ale nie ma ,,na litosc nie mozna tak ,nikt z nas tam nie był ,pewnie tylko ludzie maja wyzej głowy niz ty cz ja ,pewnie mozna i liczyc na wyrok sadu,,ale kazdy ma prawo miec swoje zdanie .masz plusika

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej