poloniainfo.dk

Największy portal polonijny w Danii.

Aktualności:

Autor Wątek: PORWANIE 6 MIESIĘCZNEJ MAGDY  (Przeczytany 75676 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline vordingborg

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 77
  • -Otrzymane: 550
  • Reputacja: +58/-30
Odp: PORWANIE 6 MIESIĘCZNEJ MAGDY
« Odpowiedź #75 dnia: 19 Mar 2012, 20:58:34 »
Acha już rozumiem, to znaczy że MC donosi..... (tylko cicho bo to tajemnica poliszynela)

JULIA1964

• Gość
« Odpowiedź #76 dnia: 19 Mar 2012, 23:12:31 »
Nie wiem, jak mam rozumiec wypowiedz matki Magdy:

...Pytana, dlaczego od razu nie powiedziała rodzinie o tym, co tak naprawdę się wydarzyło stwierdziła: - Dla dobra śledztwa nie odpowiem na to pytanie...

Dla dobra sledztwa ??
oj,mnie zwaliło z nog,,dziekuje wszystkim ze szukali Madzi ,mysle ze wysiłek nie poszedł na marne ,, boze panienka daje praktyki, wrazie jak inne dziecko zaginie to juz ludzie sprawdzili sie bo szukali kogos kto nie zaginał .ciezka sprawa .fajnie maja niektorzy w Polsce narozrabiaja ,jada na wczasy ,dostaja mieszkania ,ale mebli w salonie nie dostali .szkoda tego psa ,mysle ze w nowym domu nie ma wysokich progow. ta sprawa od poczatku smierdziała .ale jej sumienie .mała istotka skonczyła pod gruzami .moje myszki były lepiej pochowane bo dostały kartonik .trzeba byc bestia nie człowiekiem .nie było od poczatku do teraz widac bolu na jej twarzy .pewnie kazdy inaczej przechodzi takie sytuacje.poczekamy co z tego wyniknie

inna

• Gość
« Odpowiedź #77 dnia: 20 Mar 2012, 07:29:51 »
Zimna i okrutna ta matka. Opowiada - mialam dziecko a teraz go nie mam ot tak o. I co ! Trudno !

A mezus  bral udzial w tym spisku i  dlatego tak bardzo dba o nia. Dziwia sie ze ludzie tak na nich reaguja.
Straszne dziady. Ludzie latami sie staraja aby miec dziecko a oni. Szok

Dziwny ten swiat .........

Offline andrejos

• Młodszy
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 39
  • -Otrzymane: 17
  • Reputacja: +2/-3
« Odpowiedź #78 dnia: 20 Mar 2012, 11:47:02 »
Uwazaja sie za inteligentnych i probuja wyjsc z tego z "twarza"(cokolwiek w tym przypadku tzn) ale sie gubia,to ich przerasta.Mysleli ze latwo sobie poradza kiwajac wszystkich wokolo lecz sie przeliczyli.A jak bylo naprawde ze smiercia dziecka mam nadzieje ze sie wkrotce dowiemy w koncu prawdy,gdyz jej"matce" nie wierze w ani jedno slowo.W tym wszystkim tylko mi tego niewinnego dziecka szkoda jak chyba kazdemu.

JULIA1964

• Gość
« Odpowiedź #79 dnia: 20 Mar 2012, 21:49:19 »
Uwazaja sie za inteligentnych i probuja wyjsc z tego z "twarza"(cokolwiek w tym przypadku tzn) ale sie gubia,to ich przerasta.Mysleli ze latwo sobie poradza kiwajac wszystkich wokolo lecz sie przeliczyli.A jak bylo naprawde ze smiercia dziecka mam nadzieje ze sie wkrotce dowiemy w koncu prawdy,gdyz jej"matce" nie wierze w ani jedno slowo.W tym wszystkim tylko mi tego niewinnego dziecka szkoda jak chyba kazdemu.
ilu jest ludzi tyle bedzie opini.dzisiaj obserwowałam twarz matki 11 letniej dziewczynki ,ktora wział jakis mezczyzna do auta ,wszystko sie dobrze skonczyło i całe szczescie.ale własnie tak wyglada reakcja rodzicow jak jest dziecko uprowadzone.od pierwszego dnia jak tylko to sie stało napisałam na forum ze nie było zadnego porwania ,,dobra aktorka z niej.nie chce mi sie wierzyc ze jak wylatuje ci cos z rak to  patrzysz biernie .odruchem kazdego normalnego człowieka jest odruch łapania ,z metra z duza watpliwoscia uwierze ze mogło sie to tak smiertelnie skonczyc ,ale napisze tak jak na poczatku napisałam ,,ilu jest ludzi tyle bedzie opini. nie wiem jaki cel ma ta pomoc .dla mnie to nie jest czysta gra .mam nadzieje ze to sie wszystko wyjasni ,lecz zycia malenstwu nie wroci :'(

Offline aisak

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 2333
  • -Otrzymane: 626
  • Reputacja: +10/-5
« Odpowiedź #80 dnia: 20 Mar 2012, 22:53:55 »
ilu jest ludzi tyle bedzie opini.dzisiaj obserwowałam twarz matki 11 letniej dziewczynki ,ktora wział jakis mezczyzna do auta ,wszystko sie dobrze skonczyło i całe szczescie.ale własnie tak wyglada reakcja rodzicow jak jest dziecko uprowadzone.od pierwszego dnia jak tylko to sie stało napisałam na forum ze nie było zadnego porwania ,,dobra aktorka z niej.nie chce mi sie wierzyc ze jak wylatuje ci cos z rak to  patrzysz biernie .odruchem kazdego normalnego człowieka jest odruch łapania ,z metra z duza watpliwoscia uwierze ze mogło sie to tak smiertelnie skonczyc ,ale napisze tak jak na poczatku napisałam ,,ilu jest ludzi tyle bedzie opini. nie wiem jaki cel ma ta pomoc .dla mnie to nie jest czysta gra .mam nadzieje ze to sie wszystko wyjasni ,lecz zycia malenstwu nie wroci :'(
A moze zaczekajmy jeszcze z koncowym osadem?? Jasne, ze tak latwiej, powiedziec "winna", skopac, "zabic" zlym slowem, zlinczowac. Tylko, po co? Podobno wiekszosc Polakow to katolicy... Podobno Jezus mowil: "nadstawcie drugi policzek...", "Wybaczjacie...." Zal Malenstwa, mialo prawo zyc, cieszyc sie i plakac..... Zal i rodzicow , to nie sa bestie lecz istoty ludzkie....
"Bądź uroczy dla swoich wrogów – nic ich bardziej nie złości.... :)))"

JULIA1964

• Gość
« Odpowiedź #81 dnia: 20 Mar 2012, 23:09:59 »
A moze zaczekajmy jeszcze z koncowym osadem?? Jasne, ze tak latwiej, powiedziec "winna", skopac, "zabic" zlym slowem, zlinczowac. Tylko, po co? Podobno wiekszosc Polakow to katolicy... Podobno Jezus mowil: "nadstawcie drugi policzek...", "Wybaczjacie...." Zal Malenstwa, mialo prawo zyc, cieszyc sie i plakac..... Zal i rodzicow , to nie sa bestie lecz istoty ludzkie....
dziecko nie mogło zaczekac nie dali mu takiej opcji .ty sobie nazywaj ich istotami ludzkimi ,czy jak tam chcesz .JEZUSA TO TY W TO NIE MIESZAJ.a to malenstwo co to  rybka czy pajaczek .?to sie nazywa katolicyzm? uwazasz ze moze jeszcze mamy kupic im meble do salonu? kazdy ma swoje zdanie ,NIE NAWIDZE KŁAMSTWA ,ZNECANIA SIE NAD DRUGIM CZŁOWIEKIEM A TYM BARDZIEJ BEZBRONNYM MALENSTWEM ,KTORE NAWET NIE POTRAFIŁO POWIEDZIEC MAMO NIE  :o :o ::)

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #81 dnia: 20 Mar 2012, 23:09:59 »

JULIA1964

• Gość
« Odpowiedź #82 dnia: 20 Mar 2012, 23:21:39 »
wiesz pomyslałam sobie ze w Polsce powinno byc prawo,,OKO ZA OKO,, to by było sprawiedliwe dla kazdego zwyrodnialca

speedtrans

• Gość
« Odpowiedź #83 dnia: 20 Mar 2012, 23:32:58 »
wiesz pomyslałam sobie ze w Polsce powinno byc prawo,,OKO ZA OKO,, to by było sprawiedliwe dla kazdego zwyrodnialca
Istnieje cos takiego na forum jak opcja  ==== MODYFIKUJ ==== a nie monolog za monologiem prawie we wszystkich przyklejanych tematach zaśmiecasz forum Twoją traumą z dziecinstwa  ;D

Offline aisak

• Zasłużony
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 2333
  • -Otrzymane: 626
  • Reputacja: +10/-5
« Odpowiedź #84 dnia: 20 Mar 2012, 23:34:28 »
dziecko nie mogło zaczekac nie dali mu takiej opcji .ty sobie nazywaj ich istotami ludzkimi ,czy jak tam chcesz .JEZUSA TO TY W TO NIE MIESZAJ.a to malenstwo co to  rybka czy pajaczek .?to sie nazywa katolicyzm? uwazasz ze moze jeszcze mamy kupic im meble do salonu? kazdy ma swoje zdanie ,NIE NAWIDZE KŁAMSTWA ,ZNECANIA SIE NAD DRUGIM CZŁOWIEKIEM A TYM BARDZIEJ BEZBRONNYM MALENSTWEM ,KTORE NAWET NIE POTRAFIŁO POWIEDZIEC MAMO NIE  :o :o ::)

Hej, hej kobieto, a po co tyle agresji?? Zlosc budzi zlosc a ona przemoc, itp... Ja uwazam, ze nalezy patrzec na siebie , na wlasne zachowanie. Wiec...nie znecaj sie nad drugim czlowiekiem....Kazdy ma swoej zdanie, zgadzam sie. Wiec mieszac moge, co uwazam za sluszne, rowniez herbate w szklance. Pozfdrawiam i spokojnych snow
"Bądź uroczy dla swoich wrogów – nic ich bardziej nie złości.... :)))"

JULIA1964

• Gość
« Odpowiedź #85 dnia: 20 Mar 2012, 23:35:10 »
Istnieje cos takiego na forum jak opcja  ==== MODYFIKUJ ==== a nie monolog za monologiem prawie we wszystkich przyklejanych tematach zaśmiecasz forum Twoją traumą z dziecinstwa  ;D
człowieku moze ty przezywasz traume.bo na to wyglada istnieje tez cos takiego jak privat i jak ktos ci brednie pisze na privat to daje odpowiedz na forum .po to jest .masz plusika za to ze jestes otwarty ;D i nie musisz sie na mnie odgryzac za temat o busiarzach .moze to ty swoimi wywodami zasmiecasz forum i tego tez ci nikt nie zabroni

JULIA1964

• Gość
« Odpowiedź #86 dnia: 20 Mar 2012, 23:38:21 »
Hej, hej kobieto, a po co tyle agresji?? Zlosc budzi zlosc a ona przemoc, itp... Ja uwazam, ze nalezy patrzec na siebie , na wlasne zachowanie. Wiec...nie znecaj sie nad drugim czlowiekiem....Kazdy ma swoej zdanie, zgadzam sie. Wiec mieszac moge, co uwazam za sluszne, rowniez herbate w szklance. Pozfdrawiam i spokojnych snow
pewnie napisz to matce ktora tak postapiła z dzieckiem .po co tyle agresji w stosunku do takiej malenkiej istotki ,a ty jak chcesz to sie lituj nad takimi ludzmi .to jest moje zdanie i tyle nie musisz ze mna dyskutowac na ten temat .ja szanuje twoje zdanie i nie mam zamiaru skłaniac ciebie do popierania mojego ,spokojnych snow .rano trzeba wstac  ;D mozna i tez namieszac sobie w zyciu

Offline Jomir

• Super
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 599
  • -Otrzymane: 1087
  • Reputacja: +154/-86
« Odpowiedź #87 dnia: 20 Mar 2012, 23:54:32 »
Julio, nie bylas tam, nie widzialas...

Po raz kolejny sie pytam, jakimi nadzwyczajnymi cechami dysponujesz, ze roscisz sobie prawo do oceny wszytskich? Do dzielenia ludzi na dobrych i zlych, do obrzucania zlych blotem? Naprawde jestes taka nieomylna i nigdy nie popelnilas bledu?

Po to wymyslono wieki temu instytuacje sady, by ta ferowala wyroki. Daj sadowi szanse.
Fanatisme er, når man fordobler indsatsen, men har glemt målet.

Offline Jomir

• Super
  • *
  • Podziękowania
  • -Dane: 599
  • -Otrzymane: 1087
  • Reputacja: +154/-86
« Odpowiedź #88 dnia: 20 Mar 2012, 23:55:50 »
pewnie napisz to matce ktora tak postapiła z dzieckiem .po co tyle agresji w stosunku do takiej malenkiej istotki ,a ty jak chcesz to sie lituj nad takimi ludzmi .to jest moje zdanie i tyle nie musisz ze mna dyskutowac na ten temat .ja szanuje twoje zdanie i nie mam zamiaru skłaniac ciebie do popierania mojego ,spokojnych snow .rano trzeba wstac  ;D mozna i tez namieszac sobie w zyciu

A skad wiesz, ze to dziecko doznalo przemocy, jeszcze raz pytam, bylas? widzialas? Domyslasz sie tylko, domysl to neistety za malo...
Fanatisme er, når man fordobler indsatsen, men har glemt målet.

JULIA1964

• Gość
« Odpowiedź #89 dnia: 21 Mar 2012, 00:01:43 »
A skad wiesz, ze to dziecko doznalo przemocy, jeszcze raz pytam, bylas? widzialas? Domyslasz sie tylko, domysl to neistety za malo...
byc moze dla Ciebie potraktowanie drugiego człowieka jest czyms nadzwyczajny .tak popełniłam w swoim zyciu bełdy i napewno bede je nadal popełniac ,ale potrafie z nich wyciagac nauke ,a nie tak jak matka małej ,,było dziecko,ale nie ma ,,na litosc nie mozna tak ,nikt z nas tam nie był ,pewnie tylko ludzie maja wyzej głowy niz ty cz ja ,pewnie mozna i liczyc na wyrok sadu,,ale kazdy ma prawo miec swoje zdanie .masz plusika

poloniainfo.dk

« Odpowiedź #89 dnia: 21 Mar 2012, 00:01:43 »

Koleżanka, Kolega dla 8 miesiecznej dziewczynki, Horsens

Zaczęty przez artur.wp.plDział Rodzina ...

Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 5473
Ostatnia wiadomość 16 Cze 2016, 15:27:24
wysłana przez artur.wp.pl