Ogólne > Informacje
Nowy wygląd forum i portalu.
mawi:
jak dla mnie to za jaskrawo i za dużo przewijania (za duża trzcionka) za leniwa jestem :)
iwonka:
a mi brakuje w rubryce z najnowszymi ogłoszeniami wiadomosci z jakiego działu ogłoszen pochodzi post
varszafiak:
większość osób i tak wpisywała gdzie popadnie ;)
vordingborg:
Jeżeli można to ja bym prosił o coś weselszego, reklama kabaretu który już dawno wyjechał czy też widok bezzębnych szczęk napawa mnie pesymizmem :(
MartynaM:
Otwierajc te strone od czasu zmiany jej grafiki, mialam nadzieje, ze jednak pewnego dnia cos sie zmieni.
I nic.
Myslalam, ze moze przyzwyczaje sie do tych zmian - ale nadal nie jest latwo polubic te kakafonie barw i form - pomarancz z czerwienia, zolte tlo z czerwonym tekstem w nieco dziwniej czcionce.... itp.
Zreszta wiele osob wypowiedzialo sie do tej pory w tym temacie - ich sugestie rowniez nie wplynely na podjeci proby poprawek.
Ale przeczytalam pierwszy wpis rozpoczynajacy ten watek i zrozumielam, ze mial on sluzyc jedynie pomocy we wskazaniu ewentualnych bledow. A szata graficzna pewnie nie podlega dyskusji.
Pozostaje jednak w nadziei, ze jednak pewnego dnia otworze te strone i przyjemnie bedzie zarowno spotkac sie i z piekna forma i ciekawa trescia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej