Ogólne > Pomoc!

Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem

<< < (23/89) > >>

JULIA1964:

--- Cytat: aisak w 03 Lut 2012, 22:21:28 ---Julia1964, czyzbys pisala z wlasnego dosiadczenia??? No no, pulk wojska, niezle, podziwiam, ale nie bede Cie nasladowala:). A powaznie, walcze o miejsce dla syna, on jest najwazniejszy, to chyba dla zadnej prawdziwej matki nie jest kwestia do dyskusji. A moze sie myle, bo widze, ze dla Ciebie to jest kwestia  DO DYSKUSJI? A zestarzec sie chce z odpowiednim panem, moze go znajde, CZY TO GRZECH? :) . Natomiast Julia, mysle, ze wiesz, bo jestes taka oczytana i doswiadczona, ze dzieci nie wychowujemy dla siebie, ale dla swiata oraz nowej jego wlasnej rodziny w przyszlosci:)

--- Koniec cytatu ---
AISAK napisałam Ci wyzej zastanawiało mnie ze nie piszesz o dziecku .w pocztkowych postach napisałas mi ze zamierzasz dalej szukac .panika to moj zły doradca,jak juz zauwazyłas .mysle ze po takich traumach powinno sie odpoczac i nabrac odpowiedniego dystansu do samcow,oj brzydko napisałam ale takiego na jakiego Ty trafiłas inaczej nie mozna nazwac .a dzieci procz ze wychowujemy dla swiata to dla siebie tez ,na starosc bedzie miał nam kto podac metalowy kubek ,bo szklanke to juz zbijemy .powodzenia .odnosnie wojska to nie praktykowałam tego i narazie nie zanosi sie na to,mam od 15 lat fajnego faceta ,ktory trafił mi sie po burzliwym małzenstwie .ale moja głupota była silniejsza i wziełam sobie młodszego .czemu? nie wiem ,mogłam sobie wychowac ? nie wiem ,ale ciesze sie z tego .oby tak dalej ,bo nigdy nie wiadomo komu z nas odbije palma.i wtedy ja bede wyc na polonii 8)

aisak:

--- Cytat: andrejos w 03 Lut 2012, 12:24:46 ---Oj ludzie ludzie sledze ten watek i jedyne co mi przychodzi na mysl to iz znow ktos poprosil o pomoc a zostaje oceniany umoralniany itp.Nie znamy dokladnie calej historii tej sprawy wiec po co nam oceniac,jezeli ktos moze to niech w miare mozliwosci pomoze a nie kopie lezacego.Kobieta zostala sama z dzieckiem w obcym kraju,chce tu zostac(byc moze nie ma do czego wracac w kraju) do tego ten k...s,ktory ja gnebi mozemy to sobie tylko wyobrazic.Wiec skonczciez ta nagonka bo to niczemu dobremu nie sluzy,lepiej napiszcie jakies dobre slowo.

--- Koniec cytatu ---

Wiele osob napisalo do mnie dobre slow, bardzo dziekuje  wszystkim:). Naprawde fajne jest to, ze ludzie tak po prostu z glebi serca, bez zadnych korzysci staraja sie pomoc, natchnac otucha. Nawet nie wiecie ile dobrego dziala ludzka serdecznosc:).
    Gdzies...,  dawno KTOS bardzo madry powiedzial:

"Jesli jestescie bez grzechu, to pierwsi rzuccie kamienieniem..."

aisak:

--- Cytat: Jomir w 03 Lut 2012, 22:28:36 ---Reksio! No znowu :)
Dodam, ze Aisak to super babka!

--- Koniec cytatu ---

Jomir, zwykla, prosta, naiwna i glupia czasami:)
Dziekuje serdecznie za wszystko!***

Jomir:

--- Cytat: aisak w 03 Lut 2012, 22:36:42 --- Wiele osob napisalo do mnie dobre slow, bardzo dziekuje  wszystkim:). Naprawde fajne jest to, ze ludzie tak po prostu z glebi serca, bez zadnych korzysci staraja sie pomoc, natchnac otucha. Nawet nie wiecie ile dobrego dziala ludzka serdecznosc:).
    Gdzies...,  dawno KTOS bardzo madry powiedzial:

"Jesli jestescie bez grzechu, to pierwsi rzuccie kamienieniem..."

--- Koniec cytatu ---
Sojka nawet to wyspiewal...

Jomir:
Z dedykacja dla WSZYSTKICH:
http://www.youtube.com/watch?v=SwHXyBvJsBg

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej