Ogólne > Pomoc!

Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem

<< < (41/89) > >>

Jomir:
Tu caly czas leci cos o ptakach byl strus, kukulka to i niech i szpaku zostanie wywolany do tablicy :)

Sowa huczy, czas juz spac.
Dooobranoc  ;D

Krakers:
Dobranoc.

To teraz pewnie będzie inne zwierzątko ;) ... oczywiście chodzi mi o niedźwiedzi(cę)a i zimowy sen!

A właśnie - te ptaki to aisaczki!

victoria:
Widzę, że co niektórzy mają świetny ubaw ;D "nie znasz, nie oceniaj"

piott:

--- Cytat: Jomir w 27 Lut 2012, 23:29:28 ---
--- Cytat: piott w 27 Lut 2012, 23:09:06 --- Jomir  to mozna tak do ciebie przyjsc i sobie popatrzec ?????? Ty chyba jakas reklame robisz :) A tak naprawde to  agencja matrymonialna to calkiem niezly pomysl moge w to wejsc :) Ty masz dziewczyny reszta zajme sie ja :)
[/quote

Spoko, wchodze w to, tyle, ze te dziewczny to stoja w kolejce po takiego co to gotuje, robi zakupy, piecze bulki i ciasta, myje okna... oprocz tego bawi dzieci i jeszcze do pracy chodzi  ;D
Jak chcesz, to mozesz zaczac od mycia okien, maz w niedziele mial umyc, ale namowilam
 go na spacer, wiec jak znalazl dla Ciebie na probe :)
No bo nie sadzisz, ze kolezankom odstapie jakis nieprzetestowany model :)

--- Koniec cytatu ---

Ja dziekuje .Jestem juz zajety tez pracuje a jak mam czas to i ugotuje  i z Polski jestem :) W niedziele wyskakuje gdzies z rodzina a nie stoje na taborecie ze sciera i nie pucuje okien. Wychodzi na to ze ty nie robisz nic :) Kiedys chlopu psycha siadzie i wyladujesz po drugiej stronie barykady :)
--- Koniec cytatu ---

Jomir:

--- Cytat: victoria w 28 Lut 2012, 02:34:33 ---Widzę, że co niektórzy mają świetny ubaw ;D "nie znasz, nie oceniaj"

--- Koniec cytatu ---
Hej Victorio, czasem tez sie trzeba usmiechnac. Watek zaczela Aisak, a ze ja znam, wiedzialam, ze moglam sobie pozowlic na nieco zartow. Jezeli sprawily Ci one przykrosc, przepraszam.

Piott :) moj maz tak swini przy gotowaniu, ze spoko mam co robic, zasuwam na zmywaku dwa razy dluzej niz on robi jedzenie :)
No i usmiechnij sie, nocne rozmowy, byly przeciez zartem, a Ty wszystko tak na powaznie bierzesz.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej