Ogólne > Pomoc!
Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem
aisak:
--- Cytat: Krakers w 28 Lut 2012, 21:52:34 ---Podziwiam Twoją otwartość i chęć przekazywania informacji! ;)
--- Koniec cytatu ---
Krakers, zabija mnie za to?? Mysle , ze nie.. A co mi takiego strasznego stac sie moze?? W podziemiach sie nie ukrywam, czarnych okularow nie noosze, nie jestem szpieg z krainy deszczowcow ani VIP. Jestem zwykla, szara, codzienna, chyba jak wiekszosc... (przepraszam, jesli urazilam kogos). Wiec co komu zaszkodzi moja otwartosc i gadatliwosc wrodzona?? Mnie moze pomoze (i tu czarne okulary...) 8)
piott:
--- Cytat: MalaCzarna w 28 Lut 2012, 21:13:51 ---Piott zacznij od zrobienia katalogu mężczyzn ;) wiosna/lato 2012, poważne oferty -tylko NIE tacy last minute,
dwa w cenie jednego,jakiś head&shoulders, menom z pojemnikiem na piwo dziękujemy,
sumiaste wąsy a la Stalin też odpadają ;D
Jesteś prawdziwy patriota który ratuje polaków w potrzebie. ;) jesteś spoko gość 8)
--- Koniec cytatu ---
Z tego co widze to katalogowanie kobiet zajelo by sporo czasu. Ale mysle ze chlopaki zgolili by sumiaste wasy a pojemnik na piwo zamienili w silowni na "sex pack" specjalnie dla was.
seba08:
A tu kurde co sie dzieje o tej godzinie ?? :) juz cisza nocna od paru minut a banda pierdzieli trzy po trzy :) :) radzem mordeczki zakneblowac a jak nie to chociaz sprawdzic czy Willy poprawił błąd na banie ;) bo trójkąt ostrzegawczy nachodzi na poczatek ostrzezenia i mnie to strasznie ostatnio podirytowało ,.. aisak czy mała148cm wzrostu dajcie luz i spać do wyra ...może byc bez mycia i tak was ni pies nie ruszy ;D ;D
aisak:
--- Cytat: seba08 w 28 Lut 2012, 22:17:24 ---A tu kurde co sie dzieje o tej godzinie ?? :) juz cisza nocna od paru minut a banda pierdzieli trzy po trzy :) :) radzem mordeczki zakneblowac a jak nie to chociaz sprawdzic czy Willy poprawił błąd na banie ;) bo trójkąt ostrzegawczy nachodzi na poczatek ostrzezenia i mnie to strasznie ostatnio podirytowało ,.. aisak czy mała148cm wzrostu dajcie luz i spać do wyra ...może byc bez mycia i tak was ni pies nie ruszy ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
ni pies ni wydra, trudno, przezyje... luzik i relax seba, bo zestresowany jestes 8). Wyroslam z pieluch, kazan tez. a kur jeszcze nie pieje, wiec spoko, mam czas. Ty zabki, kupka na dobry sen i raczki na kolderke, nie zapomnij ;). Slodkich :)
MalaCzarna:
--- Cytat: piott w 28 Lut 2012, 22:16:55 --- Z tego co widze to katalogowanie kobiet zajelo by sporo czasu. Ale mysle ze chlopaki zgolili by sumiaste wasy a pojemnik na piwo zamienili w silowni na "sex pack" specjalnie dla was.
--- Koniec cytatu ---
Eeee a po co katalogować kobiety?Same przyjdą ba przylecą!
Zrób szkolenie chłopakom,jakiś pomysł na prezentację i juuuuż gotowe!
Właśnie czytam książkę The Full Monty lektura obowiązkowa ze szkoły ...żeby nie było :D
Co sądzisz o takim pomyśle? jest po 22.00 ? chyba tak to można ;) ;D
//www.youtube.com/watch?v=bXK2I3ALkEU
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej