Ogólne > Pomoc!

Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem

<< < (55/89) > >>

MalaCzarna:

--- Cytat: jens w 29 Lut 2012, 23:34:46 ---nie musze nic notowac ale trzeba byc bietia zeby nie dopatrzyc sie wielu niejasnosci ,a czy ja kogos zadreczam tym co pisze .nie ,napisałem odpowiedz i to jeszcze nie na twoj post ale ty zawsze swoje 5 groszy musisz wsadzic  ,by zabłysnac ,u mnie nie błyszczysz ale w innych postach miałs madrzejsze wypowiedzi ,bo nawet w pracy dyskutowalismy o tym

--- Koniec cytatu ---

Nie wiem co to jest bieta to nie polskie słowo.

Zabłysnąć przed tobą ???Podnieś najpierw swoje IQ ,może wówczas więcej zrozumiesz.

MalaCzarna:

--- Cytat: jens w 29 Lut 2012, 23:37:52 ---no poetka z ciebie ja jakbym miał takiego partnera jak ty to nie w głowie by mi było cytowanie madrosci narodowych .ale dobre to .dzieki ,robisz wrazenie

--- Koniec cytatu ---

ooooo to są słowa z Biblii ,tego też nie wiesz???aisak zacytowała jej fragment .

aisak:

--- Cytat: jens w 29 Lut 2012, 23:37:52 ---no poetka z ciebie ja jakbym miał takiego partnera jak ty to nie w głowie by mi było cytowanie madrosci narodowych .ale dobre to .dzieki ,robisz wrazenie

--- Koniec cytatu ---

Jens.... dobrze wiesz, dlaczego to zacytowalam..... ;)  Ale rzeczywiscie, czas przyszedl rowniez na mnie , uciekam. Dobranoc wszystkim:)

MalaCzarna:

--- Cytat: jens w 29 Lut 2012, 23:39:22 ---zapomnialas dopisac jeszcze ROZUM ::)

--- Koniec cytatu ---

hahahah   IQ to rozum ! Chodziłeś do szkoły ??? Ile klas skończyłeś ?

jens:

--- Cytat: MalaCzarna w 29 Lut 2012, 23:43:41 ---hahahah   IQ to rozum ! Chodziłeś do szkoły ??? Ile klas skończyłeś ?

--- Koniec cytatu ---
Przeczytałas i zrozumiałas tak jak chciałas nie napisałem ze TO ROZUM TYLKO JESZCZE DO TEGO POWINNAS DOPISAC ROZUM .ile klas skonczyłem wszystkie ,a ty oceniasz człowieka po ukonczonych klasach .powiem ci ze nie raz spotkałem w zyciu ludzi z wyzszym wykształceniem i procz wiedzy w swojej dziedzinie nie mieli nic do zaprezentowania ,

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej