Ogólne > Pomoc!
Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem
jens:
--- Cytat: aisak w 29 Lut 2012, 23:43:05 ---Jens.... dobrze wiesz, dlaczego to zacytowalam..... ;) Ale rzeczywiscie, czas przyszedl rowniez na mnie , uciekam. Dobranoc wszystkim:)
--- Koniec cytatu ---
Księga Koheleta jest esejem filozoficnym odnoszącym się do wartości życia doczesnego. mysle ze doczytałas to do konca i wiesz ze wszystko zalezy od BOGA
MalaCzarna:
--- Cytat: jens w 29 Lut 2012, 23:48:42 ---Przeczytałas i zrozumiałas tak jak chciałas nie napisałem ze TO ROZUM TYLKO JESZCZE DO TEGO POWINNAS DOPISAC ROZUM .ile klas skonczyłem wszystkie ,a ty oceniasz człowieka po ukonczonych klasach .powiem ci ze nie raz spotkałem w zyciu ludzi z wyzszym wykształceniem i procz wiedzy w swojej dziedzinie nie mieli nic do zaprezentowania ,
--- Koniec cytatu ---
Z wyższym wykształceniem nigdy nikogo nie spotkałeś ? ahaaaa ,a kogoś z wykształceniem podstawowym spotkałeś ?
Matko jak tu z kimś takim dyskutować jeśli elementarza nie zna,o naaajprostszych rzeczach nie ma zieloniutkiego pojęcia... aaaa inteligenta na forum gra.
Jak już płacisz tego neta,to może weź się za naukę .Więcej pożytku będziesz miał .
A tak sam siebie na pośmiewisko wystawiasz.
Idris:
Asiak kiedy skladalas podanie o mieszkanie w komunie? Bo jak rozumie skladalas. Z tego co sie orientuje na odpowiedz trzeba czekac okolo miesiaca. I czy gdy skladalas podanie opisalas swoja sytuacje? Tylko nie slownie pani przy biurku a pisemnie, cala prawde jaka jest. Chcesz zeby dziecko chodzilo do szkoly w Ishoj i ja to rozumie, ale tak na dluzsza mete co zrobisz jesli mieszkania nie znajdziesz w Ishoj? Moze zastanow sie nad szukaniem w innej miejscowosci. Juz lepiej dla mlodego zmienic szkole niz zyc w chorej atmosferze w domu. I czy ubiegasz sie o børnetilskud? Piszesz ze nie chcesz prosic o kontanhjelp, super tylko pomysl, masz dziecko, nieciekawa sytuacje mieszkaniowa, no i ile zarobisz pracujac 15 h tygodniowo. Jesli mam byc szczera to bedac w Twojej sytuacji machnela bym reka na dume i sprawdzila co komuna ma do zaoferowania.
jens:
--- Cytat: MalaCzarna w 29 Lut 2012, 23:39:32 ---Nie wiem co to jest bieta to nie polskie słowo.
Zabłysnąć przed tobą ???Podnieś najpierw swoje IQ ,może wówczas więcej zrozumiesz.
--- Koniec cytatu ---
TY NIGDY NIE posunełas palca na inna literke ,ach zapomniałes jestes ideałem .przede mna nie musisz błyszczec ale przed ogolem . a teraz Mala Czarna dobranoc i spokojnej nocki .mozesz teraz klikac ile wejdzie bo taki bestia jak ja idzie lulu .miłych snow i wiecej optymizmu ::)
jens:
--- Cytat: Idris w 29 Lut 2012, 23:58:44 ---Asiak kiedy skladalas podanie o mieszkanie w komunie? Bo jak rozumie skladalas. Z tego co sie orientuje na odpowiedz trzeba czekac okolo miesiaca. I czy gdy skladalas podanie opisalas swoja sytuacje? Tylko nie slownie pani przy biurku a pisemnie, cala prawde jaka jest. Chcesz zeby dziecko chodzilo do szkoly w Ishoj i ja to rozumie, ale tak na dluzsza mete co zrobisz jesli mieszkania nie znajdziesz w Ishoj? Moze zastanow sie nad szukaniem w innej miejscowosci. Juz lepiej dla mlodego zmienic szkole niz zyc w chorej atmosferze w domu. I czy ubiegasz sie o børnetilskud? Piszesz ze nie chcesz prosic o kontanhjelp, super tylko pomysl, masz dziecko, nieciekawa sytuacje mieszkaniowa, no i ile zarobisz pracujac 15 h tygodniowo. Jesli mam byc szczera to bedac w Twojej sytuacji machnela bym reka na dume i sprawdzila co komuna ma do zaoferowania.
--- Koniec cytatu ---
o witamy kogos całkiem nowego ,a nasza aisak poszła spac ::)?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej