Ogólne > Pomoc!
Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem
vordingborg:
A ja się już nie dziwie że ją wywalił (poczytałem, pomyślałem) szkoda tylko dzieciaka. 11 lat i zero stałego gruntu pod nogami, a kto mu to zafundował ?? Wszyscy winni tylko mamuśka święta i tak już ten 12 rok życia płynie. ( bocianowi też należy nakopać)
Idris:
--- Cytat: vordingborg w 02 Mar 2012, 18:57:37 ---A ja się już nie dziwie że ją wywalił (poczytałem, pomyślałem) szkoda tylko dzieciaka. 11 lat i zero stałego gruntu pod nogami, a kto mu to zafundował ?? Wszyscy winni tylko mamuśka święta i tak już ten 12 rok życia płynie. ( bocianowi też należy nakopać)
--- Koniec cytatu ---
Ja tez sie nie dziwie, ze ja zostawil. Takie rzeczy sie zdarzaja, niezaleznie od narodowosci zwiazki sie rozpadaja, ludzie sie rozchodza. Tylko co tu wieszac psy na dziewczynie, zakochala sie, zaryzykowala, zaufala. Przyjechala do obcego kraju razem z dzieckiem. Noz na litosc boska to przeciez wcale nie robi z niej zlego czlowieka czy matki. Dziecko mialo miec dom i rodzine, nie wyszlo przeciez stara sie jak moze zeby dziecko mialo staly grunt pod nogami, skad dziwne twierdzenie, ze 12 lat dziecka przeminelo na rozjazdach, byles widziales, znasz ich osobiscie? Podsunela sie dziewczynie noga na obczyznie poszukala pomocy bylo nie bylo wsrod swoich. Moze powinno sie ja uprzedzic, ze Polacy na obczyznie bardzo sa skorzy do poprawiania sobie samopoczucia poprzez dokopywanie w ten czy inny sposob rodakom. Dlaczego niektorzy od razu zakladaja, ze dziewczyna jest emocjonalna oszustka? Moze dlatego, ze ludzie z reguly oceniaja innych wg siebie?
jens:
oj teraz mi sie bardziej podoba zdanie madrych ludzi .ROBI SIE CIEPŁO :)
jens:
--- Cytat: vordingborg w 02 Mar 2012, 18:57:37 ---A ja się już nie dziwie że ją wywalił (poczytałem, pomyślałem) szkoda tylko dzieciaka. 11 lat i zero stałego gruntu pod nogami, a kto mu to zafundował ?? Wszyscy winni tylko mamuśka święta i tak już ten 12 rok życia płynie. ( bocianowi też należy nakopać)
--- Koniec cytatu ---
czemu zmiana zdania?
vordingborg:
--- Cytat: jens w 02 Mar 2012, 23:14:41 ---czemu zmiana zdania?
--- Koniec cytatu ---
A teraz to mnie zagiąłeś... Dlaczego tak uważasz ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej