Ogólne > Pomoc!
Dunski partner wyrzucil mnie z domu z dzieckiem
JULIA1964:
--- Cytat: Jomir w 03 Lut 2012, 15:21:02 ---Od dluzszego czasu sobie czytam rozne wypowiedzi Julii i jej podobnych. I tak sie zastanwiam... Toz to chodzace idealy i wzory moralnosci, co to nigdy w zyciu bledow nie popelnily...
--- Koniec cytatu ---
nie myl rozsadku z moralnoscia ,ma na głowie dziecko .kazdy tylko jaka ona biedna a dunczyk jaki ku..s bo ja wykiwał .egoisci nikt nie pisze o dziecku .chłopak narazony na zmiany bo szukac bedzie nadal faceta .daj na luz ,bo az rece sie trzesa ,jak sie czyta ,chociaz napisz cos co dziecko przezywa .moze by mialo lepiej u ojca w Polsce.bo miał by stabilnosc. popelnia sie bledy ale jesli chodzi o moja pojedyncza osobe ,jezeli chodzi o moje dzieci to p[rzemysle to 5 RAZY
adriana1983:
Julia1964 a tak z ciekawosci polak twoj maz czy dun? bo takie mam wrazenie, ze pietnujesz tu te naiwne polki z problemami, z nudow w domku, jakby sobie byly same winne swoich problemow. Kazdy mysli o dzieciach. Myslisz, ze ona o synu nie myslala przyjezdzac do DK i, i ze teraz nie mysli, z czego beda jesc , gdzie mieszkac itp.Ja sadze, ze wlasnie dlatego ona mysli o dziecku skoro zwrocila sie o pomoc na forum. Moze ty jeszcze nie mialas rozwodu w zyciu, nie wiesz jak to jest, miec poprostu milosnego pecha, ja sadze, ze ona chciala stworzyc lepsze warunki bytowe dla syna i siebie miec lepsza przyszlosc. Bo co jest w Polsce zastanawialas sie? Wiesz chociaz jak ciezko jest w Polsce o prace o zycie i walke by mie co do garnka wlozyc, i czy starczy pieniedzy na rachunki i do pirewszego? A moze stracilas kontakt z rzeczywistoscia w tej DK, bo przyzwyczailas sie do dobrobytu tutaj. Troche empati do ludzi.
JULIA1964:
--- Cytat: adriana1983 w 03 Lut 2012, 16:57:50 ---Julia1964 a tak z ciekawosci polak twoj maz czy dun? bo takie mam wrazenie, ze pietnujesz tu te naiwne polki z problemami, z nudow w domku, jakby sobie byly same winne swoich problemow. Kazdy mysli o dzieciach. Myslisz, ze ona o synu nie myslala przyjezdzac do DK i, i ze teraz nie mysli, z czego beda jesc , gdzie mieszkac itp.Ja sadze, ze wlasnie dlatego ona mysli o dziecku skoro zwrocila sie o pomoc na forum. Moze ty jeszcze nie mialas rozwodu w zyciu, nie wiesz jak to jest, miec poprostu milosnego pecha, ja sadze, ze ona chciala stworzyc lepsze warunki bytowe dla syna i siebie miec lepsza przyszlosc. Bo co jest w Polsce zastanawialas sie? Wiesz chociaz jak ciezko jest w Polsce o prace o zycie i walke by mie co do garnka wlozyc, i czy starczy pieniedzy na rachunki i do pirewszego? A moze stracilas kontakt z rzeczywistoscia w tej DK, bo przyzwyczailas sie do dobrobytu tutaj. Troche empati do ludzi.
--- Koniec cytatu ---
jak bys czytała dokładniej to bys wywnioskowała i sie doczytała ze jestem po jednym rozwodzie .to jest polak bylismy juz razem w Polsce i przyjechalismy tu razem . jestesmy 15 lat razem i mimo twoich podejrzen nie jestem z nim z wyrachowania ani dla kasy .ja zarabiam wiecej ,a moze w/g ciebie powinnam podejrzewac ze on siedzi ze mna dla kasy .spytam go .znam realia w Polsce i mam corke w Polsce ,nie chce tu przyjechac bo ma w Polsce b.dobra prace .syn jest tu ,czy jeszcze chcesz cos wiedziec? bo juz cała polonia moze poznac zyciorys .nikt nie potepia kobiet ale wiecej rozsadku kazdemu sie przyzna ,jak i mi tak i reszcie ,nie wiemy co komu i kiedy odbije.nie zganiajmy winy tylko na facetow ,chyba ze nie zdazyłas poznac kobiet ktorym odbiło .pozdrawiam ładniej brzmi dunczyk niz dun.
ayme:
no to Julia uwazam ,ze nie masz prawa wtracac sie w dyskusje ,maz Polak ,Ty Polka co TY mozesz wiedziec o malzenstwie z innymi narodowosciami ,w tym Dunczykami?!
w 80 %
Polak chocby przecietny jest zawsze bardziej ludzki, od chocby normalnego i w porzadku Dunczyka ...
@ae@:
...Polak chocby przecietny jest zawsze bardziej ludzki, od chocby normalnego i w porzadku Dunczyka ...
A kto jest drugi w kolejnosci? Czech? Turek?
Ktos tu ma duuuuuze doswiadczenie i znajomosc róznych narodowosci ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej