Ogólne > Rodzina ...
SEX - ZABAWKI EROTYCZNE - WSZYSTKO Z TYM ZWIAZANE :-)
aisak:
--- Cytat: Idris w 12 Lip 2013, 20:58:13 ---Dobra Asiak ale ustalmy w koncu ktora ta zabawke bierzesz? ???
--- Koniec cytatu ---
No kurcze... naciskasz mocno, przyznam :D.... A ktora proponujesz i... dlaczego ;) :D?
Idris:
Cóż bądźmy szczerzy, z kandydatem nr 2 wiemy na czym stoimy. O kandydacie nr 1 wiemy tylko tyle, że wcześniej czy później zmieni się w coś podobnego do 2. Tylko może w gorszej wersji. Wybór należy do Ciebie...
1941 Ty się tak nie śmiej tylko napisz którą zabawkę polecasz?
aisak:
--- Cytat: Idris w 12 Lip 2013, 21:07:22 ---Cóż bądźmy szczerzy, z kandydatem nr 2 wiemy na czym stoimy. O kandydacie nr 1 wiemy tylko tyle, że wcześniej czy później zmieni się w coś podobnego do 2. Tylko może w gorszej wersji. Wybór należy do Ciebie...
--- Koniec cytatu ---
Nie sadze, ze to az tak proste, ani ze... nic nie da sie zrobic.. Okej wzbudzilas mojego "silkowego" ducha i jestem w stanie doprowadzic do kondycji pana nr 2 w ... 6 miesiecy 8). Mozet byt :D?
A co z nr 1? Wydaje mi sie za... latwy, jakkolwiek to rozumiec ;), co za tym idzie, nudny. A nuda to dla mnie 8 grzech glowny ;) :D.
Idris:
--- Cytat: aisak w 12 Lip 2013, 21:14:48 ---Nie sadze, ze to az tak proste, ani ze... nic nie da sie zrobic.. Okej wzbudzilas mojego "silkowego" ducha i jestem w stanie doprowadzic do kondycji pana nr 2 w ... 6 miesiecy 8). Mozet byt :D?
A co z nr 1? Wydaje mi sie za... latwy, jakkolwiek to rozumiec ;), co za tym idzie, nudny. A nuda to dla mnie 8 grzech glowny ;) :D.
--- Koniec cytatu ---
W 6 mc ? Podziwiam.
Co do pana nr 2 to jest taka dobra solidna zabawka, zepsuć już się raczej nie zepsuje, stabilna, zawsze wiesz gdzie ją masz, raczej nie ma obawy, że ktoś inny chciałby się nią bawić. Z drugiej strony, na jakąś pasjonująca zabawę też nie ma co liczyć. Chyba, że dotrzymasz tych 6 mc, i zmienisz zabawce dietę
1941:
--- Cytat: Idris w 12 Lip 2013, 21:07:22 ---Cóż bądźmy szczerzy, z kandydatem nr 2 wiemy na czym stoimy. O kandydacie nr 1 wiemy tylko tyle, że wcześniej czy później zmieni się w coś podobnego do 2. Tylko może w gorszej wersji. Wybór należy do Ciebie...
--- Koniec cytatu ---
Hmmm, Droga Idris, stwierdzic musze z przykroscia, ze nie czytasz forum bo gdybys czytała, z cała penoscia zawuwazyłabys (bo nie sposób nie) ze zainteresowany jestem tylko płcia piekna ;)
Zatem ??????? polecic moge cos w innym temacie np. tu znalazłem cos :
http://uciekamydoprzodu.blog.pl/2013/07/04/cholernie-trudno-byc-kochanka/
Jak to trudno byc np. kochanką???
Moze teraz cos Ty polecisz w tym temacie?
6 m-cy? pod warunkiem współpracy obiektu hahaha ale w tym juz wieku???? Ja bym nie poszedł na taki numer ;D ;D ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej