Ogólne > Rodzina ...

SEX - ZABAWKI EROTYCZNE - WSZYSTKO Z TYM ZWIAZANE :-)

<< < (47/63) > >>

Idris:

--- Cytat: 1941 w 12 Lip 2013, 22:52:16 ---Hmmm, Droga Idris, stwierdzic musze z przykroscia, ze nie czytasz forum bo gdybys czytała, z cała penoscia zawuwazyłabys (bo nie sposób nie) ze zainteresowany jestem tylko płcia piekna  ;)
Zatem ??????? polecic moge cos w innym temacie np. tu znalazłem cos :

http://uciekamydoprzodu.blog.pl/2013/07/04/cholernie-trudno-byc-kochanka/

Jak to trudno byc np. kochanką???
Moze teraz cos Ty polecisz w tym temacie?

6 m-cy? pod warunkiem współpracy obiektu hahaha ale w tym juz wieku???? Ja bym nie poszedł na taki numer  ;D ;D ;D

--- Koniec cytatu ---
Ale co? Mam się wypowiedzieć w kwestii trudności bycia kochanka ? Niestety nie mogę, nie mam pojęcia jak jest ciężko w tym zakładzie pracy. Ale pana zainteresowanie tą kwestią zastanawiające.
I wypraszam sobie. Czytam. Co więcej ze zrozumieniem. :P Zadajac pytanie chodziło mi raczej o fakt, że jako osoba nie zainteresowana osobiście i znająca mechanizm zabawek możesz udzielić fachowej, bezstronnej oceny.

1941:

--- Cytat: Idris w 12 Lip 2013, 23:11:51 ---Ale co? Mam się wypowiedzieć w kwestii trudności bycia kochanka ? Niestety nie mogę, nie mam pojęcia jak jest ciężko w tym zakładzie pracy. Ale pana zainteresowanie tą kwestią zastanawiające.
I wypraszam sobie. Czytam. Co więcej ze zrozumieniem. :P Zadajac pytanie chodziło mi raczej o fakt, że jako osoba nie zainteresowana osobiście i znająca mechanizm zabawek możesz udzielić fachowej, bezstronnej oceny.

--- Koniec cytatu ---

Dzieki za zaufanie jakim mnie obdarzyłas, ale te zabawki to przeróżniste bywaja tego gatunku.
Masz jednak sporo racji (a moze duzo?) w tym co napisałas  ;)
Jesli oczywiscie moje skromne zdanie w tym wzgledzie Cie zadowala  :)

Rozumiem Cie, ze zakład pracy tego typu omijasz z daleka, ale wsród roznych, zebranych nawet cudzych doswiadczen, mogłabys cos skrobnac niejako znajaca mechanizm bezstronna ocene  ;)
Lub chocby jakis komentarz do tekstu a moze komentarzy pod nim?

Idris:
Wiem tylko, że jest to bardzo szanowana profesja, której należy się ogromna wdzięczność za uwalnianie od wybrakowanych, niespełniających zapewnień producenta zabawek.
Aczkolwiek to moje prywatne zdanie.

1941:

--- Cytat: Idris w 12 Lip 2013, 23:30:22 ---Wiem tylko, że jest to bardzo szanowana profesja, której należy się ogromna wdzięczność za uwalnianie od wybrakowanych, niespełniających zapewnień producenta zabawek.
Aczkolwiek to moje prywatne zdanie.

--- Koniec cytatu ---

A jasniej w tej ciemnosci?
Kciuk do gory, czy w dół?

1941:
Dobra Idris, nie odpowiadaj, wiem i masz racje  ;D ;D ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej