Ogólne > Rodzina ...

SEX - ZABAWKI EROTYCZNE - WSZYSTKO Z TYM ZWIAZANE :-)

<< < (49/63) > >>

Idris:

--- Cytat: 1941 w 13 Lip 2013, 00:00:22 --- ;D ;D ;D

Czyzbys zwdzieczała, tej powszechnie sznowanej profesji, uwolnienie Cie od wybrakowanej zabawki  ;) ???

--- Koniec cytatu ---
Boże niechby się jakaś ulitowala. 8) ;D
Nie, teoretyk jestem. Kto wie, może gdybym była praktykiem spojrzenie było by inne

1941:

--- Cytat: Idris w 13 Lip 2013, 00:06:37 ---Boże niechby się jakaś ulitowala. 8) ;D
Nie, teoretyk jestem. Kto wie, może gdybym była praktykiem spojrzenie było by inne

--- Koniec cytatu ---

To teraz ja ciemny jestem  ???  8) co ma spojrzenie do praktyki?
Ale jak juz ktoras ma sie ulitowac, to jednak musi on uczeszczac/pisac na forum jakims, nic nie było  ;) Bedziesz miała jak w banku  ;D

Idris:

--- Cytat: 1941 w 13 Lip 2013, 02:07:05 ---To teraz ja ciemny jestem  ???  8) co ma spojrzenie do praktyki?
Ale jak juz ktoras ma sie ulitowac, to jednak musi on uczeszczac/pisac na forum jakims, nic nie było  ;) Bedziesz miała jak w banku  ;D

--- Koniec cytatu ---
Spojrzenie do praktyki ma tyle, ze czesto teoretyczne spojrzenie zostaje zrewidowane przez praktyke. Tyle wiemy o sobie ile nas sprawdzono.
Myslisz, ze wystarczy by posiedzial na forum i juz ktoras go wylowi? A polecasz jakies?

1941:

--- Cytat: Idris w 13 Lip 2013, 10:00:55 ---Spojrzenie do praktyki ma tyle, ze czesto teoretyczne spojrzenie zostaje zrewidowane przez praktyke. Tyle wiemy o sobie ile nas sprawdzono.
Myslisz, ze wystarczy by posiedzial na forum i juz ktoras go wylowi? A polecasz jakies?

--- Koniec cytatu ---

Cos by sie znalazło do polecenia  ;) tylko po co, jak nie ma takiej potrzeby  ???
Spojrzenie? czy tez teoria weryfikowania praktyka?
Bo cos mnie tak sie jakos dziwacznie wydaje, ze spojrzenie na sprawe jest jakby bardziej nieco obszerne od suchej teorii  ???
Tyle, ze jak to ja, jak zwykle cos tam marudze  ;D

aisak:
A propos zabaweczek...:

Pieści chłopak - dziewczynę.
On: - Kochanie, czy ty masz piersi ?
Ona: - Głupie pytanie, oczywiście ze mam !!!
On: - To czemu nie nosisz ???!!!!!!!

:D :D :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej