Ogólne > Rodzina ...

SEX - ZABAWKI EROTYCZNE - WSZYSTKO Z TYM ZWIAZANE :-)

<< < (6/63) > >>

gumiscph:

--- Cytat: martuchnam w 05 Lut 2012, 10:29:15 ---ludzie dupe se odmroze w tej polsce :P

--- Koniec cytatu ---

Oj  to  teraz  napisze  cale  mnostwo  potencjalych kaloryferow/ ogrzewaczy   ;)

martuchnam:
hahahhahahaaha mam jednego plus kilka zabawek i mi starczy :P

aarhusN:

--- Cytuj (zaznaczone) ---Od siebie dodam, ze mnie przebieranki zawsze dosc mocno smieszyly; nie ma nic lepszego, niz naga, wydepilowana, dobrze pachnaca kobieta
--- Koniec cytatu ---

dokladnie  :D . ale jak kogos to kreci i potrzebuje dodatkowej stymulacji,to coz...  zawsze to lepsze niz skok w bok. ale z drugiej strony jak juz natura nie kreci,to nie wiem,czy jakies koronki i wibratory pomoga.. chyba ,ze maja zakryc faldy i wiszacy brzuch..... ;D ;D

martuchnam:
to jest normalne urozmaicenie zycia sexualnego i dla wiekszosci ludzi nie stanowi to problemu...za to czesto zauwazam ze polacy jako narod sa ze wszystkim prawie na nie i anty.....a temat sexu i tp jest dla nich tematem tabu...jako przyklad moge podac setki moich znajomych...awwwwwwwwwwww..tak sie nie da...na wojnie tak jak i w milosci wszystko jest dozwolone...i w sexie tez nie powinno byc ograniczen szczegolnie jesli chodzi o zabawki :)

Solvej:
I na starosc sie dziecinnieje hahhaha  ;D ;D

W ogole to temat jakos nie na poziomie.... ::) ???

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej